Haar en make-up artiest

You by Yente

Yente, een bekwaamheid in make-up en haarstyling, laat je schitteren met haar buitengewone talent en gepassioneerde aanpak. Ze onthult je natuurlijke schoonheid met een vleugje magie, zodat je op je grote dag zelfverzekerd en adembenemend bent. Yente heeft al verschillende bruidjes van ons doen stralen op hun trouwdag, daarom zijn wij enorm blij haar te mogen verwelkomen bij Salon Society.

– aanbeveling Salon Weddings

You by Yente
© Lore Mattens Photography

Visie

Yente streeft ernaar om elke bruid te laten schitteren en haar innerlijke schoonheid te omarmen. Haar passie is om door middel van make-up en hairstyling een unieke uitstraling te creëren die perfect past bij elke individuele persoonlijkheid. Ze gelooft dat wanneer je jezelf kunt zijn en je goed voelt, je het meest straalt. Haar missie is om bruiden te helpen ontspannen en zelfverzekerd te zijn op hun trouwdag, en om die belangrijke momenten vast te leggen in tijdloze herinneringen.

You by Yente
© Nele Daems Photography

Make-up is haar obsessie, en haar grootste vreugde is mensen te helpen schitteren. Bij You by Yente kun je terecht voor een magische make-over. Haar specialiteit? Natuurlijke make-up looks. Haar missie is jouw beste zelf naar voren te brengen, zodat je op je trouwdag de show steelt.

Tijdens een proefsessie werkt ze samen met jou aan de perfecte look voor jouw grote dag. Ze verzorgt niet alleen jouw haar en make-up, maar ook die van je suite. Samen plannen jullie alles nauwkeurig, zodat jouw trouwdag stressvrij verloopt.

Op de dag zelf komt Yente naar de door jou gekozen locatie, zodat jij kunt ontspannen terwijl zij haar magie verricht. Dankzij jullie voorbereiding hoef je je nergens zorgen over te maken. Het is een verwenmomentje voordat je aan een prachtige, drukke dag begint.

Je trouwdag, een mijlpaal om te schitteren. Bij You by Yente draait het niet alleen om je goed voelen, maar om stralen op de huwelijksfoto’s die je koestert voor altijd. Laat You by Yente je helpen stralen op je trouwdag. Ze werkt samen met jou aan een onvergetelijke look en zorgt ervoor dat je herinneringen aan deze speciale blijvend zijn. Welkom in de wereld van You by Yente, waar ze jouw schoonheid tot leven brengt met passie en stijl.

ON YOUR WEDDING DAY YOU SHOULD LOOK LIKE YOURSELF AT YOUR MOST BEAUTIFUL

You by Yente
© Imagine by Annelies

Get in Touch -

Mail―
youbyyente@gmail.com

Call―
+32 485 08 79 90

Web―
yenteverheyen.com

Based―
Limburg

Meer haar en make-up artiesten

×