Haar en make-up artist

Manté

Manté is de juiste keuze voor bruiden die een stressvrije ervaring willen en een betrouwbare, professionele partner voor hun trouwdag zoeken. Myrthe haar luisterend oor en expertise in hairstyling en make-up tilt elke bruid naar een nieuw niveau van zelfverzekerdheid en stijl. We werkten zelf reeds met Manté samen, dus we weten uit ervaring dat Myrthe echt uitblinkt in wat ze doet. Met Manté als jouw partner voor je make-up en kapsel, kun je rekenen op een onberispelijke look, die niet alleen jouw unieke schoonheid viert, maar ook jouw persoonlijke stijl benadrukt.

– aanbeveling Salon Weddings

Manté
© Kristel Cuyvers Photography

Visie

Myrthe haar missie? Je volledig ontzorgen en jouw natuurlijke schoonheid benadrukken door middel van professionele producten en haar expertise – en waarbij je nog steeds volledig jezelf blijft. Myrthe begrijpt dat de zoektocht naar je perfecte wedding look niet altijd makkelijk is en denkt dan ook graag met je mee over het totaalplaatje, waarbij ze voortdurend rekening houdt met al je wensen.

Myrthe van Manté streeft naar perfectie en heeft oog voor detail. Ze gelooft dat ware schoonheid in eenvoud ligt en werkt nauw met je samen om dé look te creëren die authentiek is, de hele dag perfect blijft zitten en veel complimentjes van je gasten oplevert. Op je grote dag wil je er stralend uitzien, maar ook vooral goed in je vel zitten, en bij Manté wordt dat mogelijk gemaakt.

De reis naar de perfecte trouwlook start met je aanvraag via de Manté-website, waarbij je belangrijke details, zoals je huwelijksdatum, locatie en gewenste diensten deelt. Na goedkeuring van een op maat gemaakte offerte, wordt je trouwdatum definitief gereserveerd. Een uitgebreide proefsessie, meestal zo’n 4 tot 12 weken voor je grote dag, omvat (uitleg over) skincare, de zoektocht naar je make-uplook en kapsel, en het uittesten van eventuele accessoires. Het doel van je try-out? Dat je volledig overtuigd en ontspannen de sessie verlaat.

Op je trouwdag zelf arriveert Myrthe met al haar professionele materialen en eventueel vergezeld door een collega op je locatie en maakt ze jou en je bruidssquad volledig op voor je grote dag. Indien gewenst, kan je ook een avondtouch-up boeken, maar je ontvangt sowieso een handige touch-upkit, inclusief full-size lipstick of lipgloss.

Of het nu gaat om jou, je vriendinnen, getuigen of (schoon)mama’s, indien je met Manté samenwerkt, kan je op beide oren slapen: iedereen zal netjes op tijd klaar zijn en vooral stralen op jouw speciale dag. Myrthe neemt alle stress weg en zorgt ervoor dat de ochtend van je trouwdag ontspannen en vlot verloopt.

Capturing YOUR AUTHENTIC BEAUTY on your special day

Manté
© Mary Shoots People

Get in Touch -

Mail―
hello@mante.store

Web―
mante.store

Based―
Groenlarenstraat 45a, 3560 Lummen

Meer haar en make-up artiesten

×