Haar en make-up artist

BE-AU

BE-AU, met de charismatische Aurelie aan het roer, is een waar genie in make-up en haarstyling. Haar passie voor het benadrukken van natuurlijke schoonheid straalt door in haar werk. Maar wat BE-AU echt bijzonder maakt, is Aurelie’s gave om bruidswensen te ontcijferen en om te zetten in adembenemende resultaten. Of je nu verlangt naar een subtiele touch-up of een dramatische look, BE-AU levert keer op keer. Haar persoonlijke benadering en onberispelijke professionaliteit maken haar de ultieme keuze voor bruiden die willen stralen op hun trouwdag.

– aanbeveling Salon Weddings

BE-AU
© Elien Jansen

Visie

Voor Aurelie is make-up en haarstyling nog steeds een vorm van speelse kunst. Het ontdekken van nieuwe producten en het creëren van prachtige looks blijft haar drijfveer. Ze gelooft dat schoonheid in creatie schuilt en dat haar kunstzinnige benadering elke persoonlijke stijl kan versterken. Bij BE-AU gaat het niet alleen om het toepassen van make-up en haarstyling, maar om het tot leven brengen van een unieke uitstraling die bij elke persoonlijkheid past.

Bij BE-AU komt schoonheid tot leven dankzij Aurelie’s onuitputtelijke passie voor make-up en haarstyling. Van jongs af aan fascineerde make-up haar, en ze begon haar artistieke reis door de make-up van haar moeder te gebruiken voor haar eigen creaties. In 2014 begon ze haar opleiding tot allround make-up artist en haarstyliste, waar ze haar creatieve talent verder ontwikkelde. Voor Aurelie is make-up en haarstyling nog steeds een vorm van speelse kunst. Het ontdekken van nieuwe producten en het creëren van prachtige looks blijft haar drijfveer.

Bij BE-AU kun je terecht voor alles wat met make-up en haarstyling te maken heeft. Aurelie biedt diverse diensten aan, waaronder workshops, persoonlijke make-up- en haarstyling sessies, en boekingen voor fotoshoots. Ze is toegewijd om jouw natuurlijke schoonheid te benadrukken en de perfecte look te creëren die bij jou past.

Op je trouwdag wil je er op je allerbest uitzien, en daar helpt Aurelie je graag bij. Tijdens een proefsessie luistert ze naar je wensen en bekijken jullie voorbeelden voor zowel make-up als haarstyling. Samen werken jullie tot het resultaat volledig overeenkomt met wat je in gedachten hebt. Dit zorgt ervoor dat er op je trouwdag zelf zo min mogelijk stress is en dat jij je fantastisch voelt op deze bijzondere dag. Aurelie werkt altijd met de beste producten op de markt om een verbluffend resultaat te garanderen, zowel voor make-up als haarstyling. Haar specialiteit ligt in het bereiken van een prachtige look met zo min mogelijk make-up en haarproducten, maar ze draait haar hand ook niet om voor een complete make-over. Ze stemt de producten af op jouw verwachtingen, de aard van de dag, en zorgt ervoor dat alles naadloos op elkaar aansluit. Haar eigen stijl van make-up en haarstyling, die natuurlijk en stralend is, trekt ze door naar haar bruiden. Hierdoor kunnen bruiden op hun trouwdag echt schitteren.

Elevating beauty THROUGH THE ART of makeup and hair

PODCAST SALON SOCIETY x BE-AU

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Aurélie, een getalenteerde haar- en make-up artist? Ben je benieuwd waarom ze de perfecte keuze zou zijn om jouw innerlijke schoonheid te laten stralen? Dan moet je zeker luisteren naar de volledige podcastopname. In deze aflevering delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je laten begrijpen waarom Aurélie zo’n geweldige professional is in de wereld van haar- en make-up.

Get in Touch -

Mail―
info@be-au.be

Web―
be-au.be

Visit―
Nazareth, BE

Meer haar en make-up artiesten

×