Sanya en Lotte - Salon Society
© Heimat

BEHIND THE SCENES

Wij zijn Sanya en Lotte, de drijvende krachten achter Salon Society. Als doorgewinterde weddingplanners begrijpen we hoe cruciaal het is om een team van topleveranciers te hebben voor een naadloos verloop van jullie bruiloft. Onze passie voor unieke, creatieve huwelijken en onze jarenlange ervaring in de branche hebben ons geïnspireerd om Salon Society te creëren, een warm platform dat jullie helpt om jullie droomhuwelijk werkelijkheid te maken.

Het verhaal achter Salon Society

Wij geloven in unieke liefdesverhalen. We begrijpen dat geen twee huwelijken hetzelfde zijn en dat er een overweldigend aanbod van huwelijksleveranciers is. Daarom hebben we Salon Society opgericht, een platform dat een frisse wind brengt in de wereld van trouwvoorbereidingen.

About Salon Society
© Irmy Photography
Sanya en Lotte - Salon Society
© Heimat

Salon Society

HELDERHEID IN DE CHAOS

We wilden een plek creëren waar koppels door de bomen het bos nog kunnen zien. Trouwvoorbereiding kan overweldigend zijn, en we zijn er om de weg te wijzen. We selecteren zorgvuldig leveranciers die buiten de gebaande paden denken, zodat elk huwelijksfeest uniek is.

WARMTE IN DE KEUZE

Niet elk koppel kiest voor een weddingplanner, maar dat betekent niet dat ze het alleen moeten doen. Wij willen een warm platform zijn waar iedereen de aanbevelingen van een weddingplanner kan ervaren, ongeacht hun situatie.

INSPIRATIE ON THE GO

We begrijpen dat het dagelijks leven hectisch kan zijn. Daarom spelen we in op digitale media en bieden we podcasts aan op onze website, zodat koppels toegang hebben tot inspiratie, zelfs tijdens de dagelijkse routine.

EEN CREATIEVE COMMUNITY

We willen een gemeenschap creëren waar huwelijksleveranciers samenkomen om creatieve, unieke huwelijksfeesten te creëren. Wij geloven in samenwerking en het delen van ideeën om dromen werkelijkheid te maken.