Haar en make-up artist

Glamora

Dé ultieme keuze voor bruiden die op zoek zijn naar een hair & make-up goeroe om hun innerlijke schoonheid te laten stralen en een look te creëren die jouw persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Jolien begrijpt de kunst van het laten stralen van bruiden en hun suite en omarmt zelfvertrouwen en elegantie als haar handelsmerk. Maar ze gaat verder dan dat – ze biedt onmisbare support en zorg tijdens de meest cruciale momenten. Haar onverdeelde toewijding om jou zelfverzekerd en gelukkig te laten voelen, samen met haar uitzonderlijke talent voor make-up en haarstyling, maakt haar de ultieme keuze voor een dag die je nooit zult vergeten.

– aanbeveling Salon Weddings

Glamora
© Marieke De Vos Photography

Visie

Bij Glamora draait het allemaal om het omarmen en accentueren van de natuurlijke schoonheid van elke klant. Jolien begrijpt dat geen twee personen hetzelfde zijn, en daarom staat de unieke stijl, persoonlijkheid en karakter van elke klant centraal in alles wat ze doen. Of het nu gaat om make-up, haarstyling of persoonlijke ondersteuning tijdens de belangrijkste momenten van de dag, ze zijn er om ervoor te zorgen dat klanten zichzelf voelen en vol zelfvertrouwen genieten van hun onvergetelijke dag.

Bij Glamora draait alles om het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid en het creëren van een look die perfect bij jou past. Jolien begrijpt het belang van jouw unieke eigenschappen, stijl en karakter, en ze zorgt ervoor dat je jezelf voelt en vol zelfvertrouwen geniet van jouw onvergetelijke dag.

Glamora onthult een scala aan looks, van moeiteloos chique tot gedurfd en extravagant, speciaal ontworpen voor bruiden. Je persoonlijke flair staat bij hen in het middelpunt van de belangstelling. Jolien is jouw partner in crime, of je nu smacht naar een opvallende nieuwe haarkleur, een trendy kapsel, of een bruidskapsel dat adembenemend mooi is.

Met Jolien aan jouw zijde kun je niet alleen rekenen op professionele haar- en make-updiensten, maar ook op een steunpilaar tijdens de belangrijkste momenten van jouw dag. Jolien gaat graag dat extra stapje verder, zoals het helpen met last-minute details, het vastmaken van een jurk, of zelfs het regelen van praktische zaken zoals paraplu’s. Haar doel is ervoor te zorgen dat jij je volledig kunt concentreren op het zorgeloos genieten van de belangrijkste momenten.

ONTDEK JOUW NATUURLIJKE SCHOONHEID en STRAAL MET ZELFVERTROUWEN

PODCAST SALON SOCIETY x GLAMORA

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Glamora? En waarom zij de perfecte keuze zou zijn voor jouw bruidsmake-up en haarstyling? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Jolien in staat is om jullie schoonheidsverhaal op een creatieve en persoonlijke manier tot leven te brengen.

Get in Touch -

Mail―
jolien@glamora.be

Call―
+32 15 76 05 54

Web―
glamora.be

Based―
Mechelbaan 242, 2580 Beerzel

Meer haar en make-up artiesten

×