Haar en make-up artist

BLANCHE

BLANCHE is niet zomaar een plek; het is de ultieme bestemming voor bruiden die streven naar méér. Kato garandeert een onvergetelijke look die naadloos jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Van verbluffende haarcreaties en sublieme make-up tot perfect verzorgde nagels en vlekkeloze wenkbrauwen – bij BLANCHE is alles mogelijk! Hier wordt pure schoonheid gecreëerd. Dus, voor een stralende bruid die eruit wil springen op haar trouwdag is BLANCHE de juiste keuze.

– aanbeveling Salon Weddings

Blanche
© Studio Loupe

Visie

Bij BLANCHE gaat haar toewijding verder dan alleen haarstyling en make-up. Kato haar passie is doordrenkt met kunstzinnigheid, en zij ziet elke trouwdag als een uniek canvas waarop zij pure schoonheid en persoonlijkheid tot leven brengt.

Bij BLANCHE leeft een kunstzinnige passie voor haarstyling en make-up, waarbij ze streeft naar een look die niet alleen de natuurlijke schoonheid van elke bruid viert, maar ook haar innerlijke persoonlijkheid tot uiting brengt. Haar filosofie belichaamt licht, zuiverheid en perfectie, met de overtuiging dat elke trouwdag een symbool moet zijn van ongerepte liefde en volmaaktheid.

Kato begrijpt dat elke bruid uniek is en haar eigen stijl heeft. Daarom biedt ze diverse bridal formules aan, zodat bruiden de perfecte look kunnen kiezen die bij hen past. Of je nu gaat voor een classic and natural of nothing but glory, zij zorgt ervoor dat je er adembenemend uitziet op je trouwdag.

Een essentieel onderdeel van haar dienstverlening is de magische proefsessie. Hiermee verzekert ze dat je volledig tevreden bent met je look voordat de grote dag aanbreekt. De proefsessie biedt de ruimte om nauw samen te werken en jouw droomlook te creëren. Kato gaat echter verder dan alleen haar en make-up, met bruidspakketten inclusief nagelverzorging, wenkbrauwstyling en een wimperlift. Daarnaast kan ze gespecialiseerde collega’s aanbevelen die gelaatsverzorging en spraytan aanbieden voor een totale, stralende uitstraling.

WAAR PASSIE EN PERFECTIE TROUWEN MET JOUW SCHOONHEID

Blanche
© Studio Loupe

Get in Touch -

Mail―
info@blanchebeauty.be

Call―
+32 499 18 22 03

Web―
blanchebeauty.be

Based―
Senthout 21, 2570 Duffel

Meer haar en make-up artiesten

×