Ceremoniespreker

Studio luister

Toen we Janna voor het eerst ontmoetten, werden we meteen betoverd door haar rustgevende en warme stem, de ideale kwaliteiten voor een ceremoniespreker. Daarom zijn we enthousiast om studio luister aan te bevelen binnen Salon Society. We zijn ervan overtuigd dat ze met haar luisterend oor in staat is de essentie van jullie liefde op een prachtige manier in woorden uit te drukken.

– aanbeveling Salon Weddings

Studio Luister
© Maxikamera

Visie

Janna streeft er met studio luister naar om de essentie van jullie liefde in woorden te vatten. Ze gelooft dat een huwelijksceremonie veel meer is dan een formele verplichting; het is een viering van de liefde die jullie delen. Jullie ceremonie persoonlijk en betekenisvol maken dat is waar zij voor gaat. Janna is vastbesloten om jullie liefde te eren en te vieren en jullie ceremonie tot een hartverwarmend moment van verbondenheid te maken, waarbij elk detail klopt.

studio-luister
© Inneke Gebruers

Janna gelooft in de kracht van woorden om emoties tot leven te brengen. Tijdens een ceremonie bij studio luister staat jullie liefde en verbondenheid centraal. Standaardteksten worden niet gebruikt, de teksten worden volledig op maat geschreven. En de essentie van jullie relatie zal geweven zijn doorheen elke zin die wordt uitgesproken. Het resultaat is een ceremonie die aanvoelt als ‘jullie’ en die een plekje krijgt in jullie hart en in dat van jullie gasten.

Dat geen enkel liefdesverhaal hetzelfde is, dat heeft Janna begrepen. Ze luistert naar jullie unieke wensen en verwachtingen, deelt haar ideeën en ervaringen en helpt jullie om alle vraagtekens weg te werken. Vervolgens wordt de structuur van jullie ceremonie uitgetekend. Deze dient als solide basis waarop zij alle elementen plaatst die jullie verhaal uniek maken. Daarna verdiept Janna zich in jullie verhaal tijdens live-gesprekken die jullie voorbereiden aan de hand van vragenlijsten. Ze spreek jullie zowel samen als apart en vraagt door totdat ze jullie verhaal volledig voor zich ziet en vat wie jullie zijn. En Janna vangt niet alleen wat ze hoort maar ook, wat ze voelt en ziet tussen jullie als koppel. Het resultaat is een ceremonie die staat als een huis en boeit tot het laatste woord.

Luister en voel de liefde is het motto van studio luister. De liefde voor elkaar, maar ook de liefde die familie en vrienden voor jullie voelen en die ze concreet maken in hun speech. Omdat Janna weet hoe ontmoedigend een wit blad soms kan zijn, helpt ze elk van jullie sprekers op weg om die eerste woorden te vinden en zorgt ze ervoor dat ze op jullie dag met een gerust hart tot vooraan komen. En dat geldt evenzeer voor jullie en jullie geloften.

Niet zomaar woorden, maar woorden waar JULLIE LIEFDE DOORHEEN GEWEVEN zit

Studio Luister
© Oogtepunt

Get in Touch -

Mail―
janna@studioluister.be

Call―
+32 496 49 34 83

Web―
studioluister.be

Based―
Lier, BE

studio luister
© Inneke Gebruers
×