Ceremoniespreker

Huis Stella

Stefanie van Huis Stella is niet zomaar een ceremoniespreekster. Ze is een meesterverteller van jullie liefdesverhaal en een kunstenares in het creëren van gepersonaliseerde ceremonies. Bij Salon Society raden we Huis Stella van harte aan voor koppels die op zoek zijn naar een ceremonie die hen weerspiegelt, waarin liefde, authenticiteit en creativiteit de hoofdrol spelen. Een ceremonie die een herinnering wordt om te koesteren.

– aanbeveling Salon Weddings

Huis Stella
© Leen Verwaest

Visie

Huis Stella koestert de overtuiging dat elke liefdesverbinding uniek is en een eigen verhaal verdient. Haar visie is om deze individualiteit te omarmen en te vertalen in onvergetelijke ceremonies die authentiek en vol betekenis zijn. Stefanie streeft ernaar om een omgeving te creëren waarin liefde, creativiteit en eigenheid kunnen bloeien. Ze zet zich in om ceremonieën te creëren die niet alleen jullie verhaal vertellen, maar ook de essentie van wie jullie zijn weerspiegelen. Bij Huis Stella gaat het niet alleen om woorden, maar om het vieren van de liefde op een manier die uniek en betekenisvol is voor elk koppel.

Stefanie heeft de zeldzame gave om de essentie van jullie liefdesverhaal op te vangen en het om te zetten in een ceremonie die diep resoneert met wie jullie zijn. Ze legt de nadruk op jullie persoonlijkheid, jullie reis samen, en weeft deze elementen prachtig in de ceremonie. Het resultaat is een unieke en intieme ervaring die alle aanwezigen raakt.

Bij Huis Stella zijn er geen vaste regels of beperkingen. Jullie ceremonie wordt op maat gemaakt, van de teksten tot de muziek en zelfs de interactie met jullie gasten. Dit alles wordt doordacht en past perfect bij jullie eigenheid. Stefanie’s creativiteit kent geen grenzen, wat leidt tot ceremonieën die boven verwachting zijn. Daarnaast is ze ook meertalig. Ze is in staat om koppels en ceremonies te begeleiden in het Engels, Frans en Spaans, wat de grenzeloosheid van jullie huwelijksceremonie nog meer benadrukt.

Stefanie brengt jullie verhaal tot leven met kracht en precisie. Jullie ceremonie wordt een onvergetelijk moment waarin je jezelf herkent en dat je voor altijd koestert. Wat Stefanie doet, gaat veel verder dan simpelweg woorden uitspreken. Ze creëert een diepgaande connectie en zorgt ervoor dat de liefde tussen jullie op een betekenisvolle en blijvende manier wordt gevierd.

LIEFDESVERHALEN tot leven gebracht in UNIEKE CEREMONIES

PODCAST SALON SOCIETY x HUIS STELLA

Wil je meer te weten komen over het inspirerende ondernemersverhaal van Stefanie? En waarom ze de perfecte keuze zou zijn voor jullie als ceremoniemeester op jullie speciale dag? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je zullen helpen begrijpen waarom Stefanie jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke manier kan vormgeven.

Get in Touch -

Mail―
hallo@huisstella.be

Call―
+32 476 42 51 39

Web―
huisstella.be

Based―
Wielsbeke, BE

×