Ceremoniespreker

Merveil

Bij Merveil staat een warme en menselijke aanpak centraal. Ze begrijpen dat jullie ceremonie niet zomaar een formaliteit is, maar een moment vol emotie en betekenis. Met hun inlevingsvermogen en aandacht voor jullie verhaal, creëren ze een op maat gemaakte ceremonie die precies past bij wie jullie zijn. Dankzij hun ruime ervaring en know-how, opgebouwd gedurende hun reeds zeven jaar ervaring, weten ze perfect hoe ze dit moeten realiseren. Wij hebben al enkele keren met hen mogen samenwerken, en het resultaat is telkens een unieke en persoonlijke ervaring die alle aanwezigen raakt.

– aanbeveling Salon Weddings

Merveil
© Jana Pollet

Visie

Merveil is expert in het creëren van een unieke en persoonlijke huwelijksceremonies op maat. De Merveil storytellers zijn stuk voor stuk warme professionals met jarenlange ervaring. Samen met jullie werken ze aan een ceremonie die perfect bij jullie past. Ze luisteren aandachtig naar wie jullie zijn en wat jullie typeert. Ze zoeken naar het ideale ceremonieconcept en betrekken familie en vrienden bij de voorbereiding. Alle teksten worden op jullie maat geschreven. De mooiste woorden voor jullie verhaal. Tijdens de ceremonie spreken ze alles aan elkaar en zorgen ze voor een totaalbeleving voor zowel jullie als jullie gasten.

Merveil beseft dat jullie ceremonie niet alleen om jullie draait, maar ook om jullie dierbaren. Ze koesteren de wensen van degenen die jullie graag betrekken bij dit bijzondere moment. Door hun zorgvuldige begeleiding wordt jullie viering nog unieker en intiemer. Met oog voor jullie én jullie geliefden creëren ze een ceremonie die ieders hart verwarmt.

Merveil verrast met creativiteit en een doordachte aanpak. Hun ceremonies overstijgen verwachtingen keer op keer. Hun gepassioneerde team van vijf storytellers maakt jullie ceremonie tot een magisch, onvergetelijk en uniek moment dat alle aanwezigen betovert. De verhalen die ze creëren, laten een blijvende indruk achter, doordrenkt van emotie en betekenis.

Merveil omarmt jullie wensen, of dat nu traditie met een twist is of een volledige heruitvinding. Hun kunst ligt in het creëren van ceremonies die boeiend, herkenbaar en vertrouwd aanvoelen, precies zoals jullie het voor ogen hebben.

EMOTIES VERPAKT IN WOORDEN, EEN MAGISCH HUWELIJKSVERHAAL ONTVOUWT ZICH

Merveil
© Matteo Lomonte en Antonio Luca

Get in Touch -

Mail―
hello@merveil.be

Call―
+32 499 15 09 64

Web―
merveil.be

Based―
Kortrijk, Gent, Brussel & Antwerpen

×