Ceremoniespreker

MOMENT

by LAURA VERMEYLEN

Laura, de bevlogen oprichtster van M’O’MENT by Laura Vermeylen, is een meester in het creëren van huwelijksceremonies die koppels voor het leven koesteren. Haar vermogen om diepe emoties, pure vreugde en verrassende momenten te verweven in elke ceremonie is ronduit bewonderenswaardig. Wat M’O’MENT nog specialer maakt, is Laura’s meertalige vaardigheid, waardoor ze ceremonies kan verzorgen in het Nederlands, Frans, Italiaans en Engels. Dit maakt haar de ideale keuze voor koppels met diverse achtergronden die hun liefdesverhaal in meerdere talen willen delen.

– aanbeveling Salon Weddings

moment by laura vermeylen
© Gerlie Photography

Visie

M’O’MENT streeft naar onvergetelijke huwelijksceremonies vol liefde en persoonlijkheid. Laura ontzorgt jullie bij de overweldigende taak om een ceremonie te plannen en creëert unieke ceremonies die jullie liefdesverhaal authentiek weerspiegelen. Wat M’O’MENT extra bijzonder maakt, is Laura’s meertaligheid. Ze gelooft dat de taal waarin jullie liefde wordt uitgedrukt essentieel is en biedt een ervaring die jullie en jullie gasten voor altijd zullen koesteren. M’O’MENT zet jullie unieke liefdesverhaal om in een onvergetelijke ceremonie.

Elk detail, elke emotie en elke lach worden met uiterste zorgvuldigheid door Laura verweven in een ceremonie die volledig in lijn is met wie jullie zijn als koppel. Met M’O’MENT wordt jullie huwelijksceremonie veel meer dan een traditionele formaliteit; het wordt een onvergetelijke herinnering waar het niet alleen om woorden draait, maar om een totaalbeleving die jullie en jullie lieve gasten nog lang zullen koesteren. Jullie liefdesverhaal verdient niets minder dan een magisch ‘moment’ dat voor altijd in jullie harten blijft.

M’O’MENT gaat verder dan onze landsgrenzen en biedt meertalige ceremonies in het Nederlands, Frans, Italiaans en Engels voor een extra dimensie. Als tolk weet Laura als geen ander dat taal een essentieel onderdeel is van jullie liefdesverhaal en biedt daarom de mogelijkheid om de ceremonie te vieren in de taal die jullie het nauwst aan het hart ligt. Zo ontstaat er niet alleen een verbinding met woorden, maar ook met culturen. Bij M’O’MENT draait het niet alleen om de liefde tussen twee mensen, maar ook om de liefde voor taal, traditie en diversiteit. Het resultaat is een ceremonie die niet enkel verbindt met het hart, maar ook met de ziel.

Bij Laura geen standaardteksten maar woorden recht uit het hart die raken, ontroeren, doen (glim)lachen, en een traantje doen wegpinken. Ze luistert aandachtig naar jullie verhaal en wensen om zo een 100% persoonlijke en unieke ceremonie te creëren. M’O’MENT by Laura Vermeylen gaat voor bijzondere momenten om eeuwig te koesteren en blijvend te herinneren.

JA, OUI, SÌ, YES, liefde is een universele taal

PODCAST SALON SOCIETY x M’O’MENT by LAURA VERMEYLEN

Wil je meer ontdekken over het inspirerende ondernemersverhaal van Laura? En waarom ze de perfecte keuze zou zijn om jullie speciale dag onvergetelijk te maken? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je zullen helpen begrijpen waarom Laura in staat is om jullie bijzondere moment op een betekenisvolle manier te begeleiden.

Get in Touch -

Mail―
info@lauravermeylen.be

Call―
+32 494 31 67 71

Web―
momentbylauravermeylen.be

Meer ceremoniesprekers

×