Ceremoniespreker

Poos

Bij Salon Society maak je kennis met Poos. Lynn haar expertise? Jullie verhaal op een vindingrijke en vakkundige manier vertellen tijdens jullie dag. Ze zorgt ervoor dat jullie ceremonie niet alleen prachtig verloopt, maar ook dat jullie unieke liefdesverhaal op een bijzondere manier centraal staat en wordt gevierd.

– aanbeveling Salon Weddings

Poos
© The Eden Stories

Visie

Lynn is ervan overtuigd dat iedereen verhalen in zich heeft en dat elk liefdesverhaal het verdient om verteld te worden. Door haar oren te spitsen voor jullie, vangt ze de essentie van wie jullie zijn. Als individu en als significante andere voor elkaar. Dit vertaalt ze naar een ceremonie die helemaal ‘jullie’ is. Lynn is vastberaden om dit op een eenvoudige en toch bijzonder creatieve manier te doen.

Jullie als koppel zijn de grootste inspiratiebron voor Poos. Lynn haar nieuwsgierigheid maakt van haar een verhalenjager. Eentje die graaft naar jullie allerkleinste en meest grootse verhalen. Daarnaast helpt ze jullie en jullie sprekers om de gepaste woorden te vinden. Samen met Poos creëren jullie een warm moment waar jullie nog lang en liefdevol op kunnen terugkijken.

Na aandachtig te luisteren naar jullie verhalen begint Poos aan de creatieve fase. Lynn gaat aan de slag met jullie antwoorden. Antwoorden die ze kreeg op haar nieuwsgierige vragen aan jullie adres. Ze beschouwt jullie antwoorden en verhalen als puzzelstukjes die ze zorgvuldig en één voor één op hun plaats legt. Zo wordt jullie verhaal heerlijk herkenbaar en toch verrassend vindingrijk verteld.

Jullie verhaal is haar passie. Poos is vastberaden, praktisch en georganiseerd. Samen met jullie staat Lynn even stil. Ze laat jullie kijken naar wat jullie delen en samen al gedeeld hebben en er wordt even nieuwsgierig vooruit gekeken. Jullie als koppel zijn het startpunt, de basis van alles. Poos ontzorgt jullie volledig wat betreft jullie ceremonie. Laat jullie verrassen en ontroeren door haar zorgvuldig uitgekozen woorden. Al zorgt Poos ervoor dat jullie ceremonie veel meer is dan alleen maar woorden.

Jullie LIEFDE, haar woorden, EEN ONVERGETELIJK HOOFDSTUK

PODCAST SALON SOCIETY x POOS

Wil je meer ontdekken over het inspirerende verhaal van Lynn en haar reis als ceremoniespreker? En waarom ze de perfecte keuze zou zijn om jullie bijzondere dag onvergetelijk te maken? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je zullen helpen begrijpen waarom Lynn in staat is om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke en persoonlijke manier tot leven te brengen.

Get in Touch -

Mail―
lynn@pooswoorden.be

Web―
pooswoorden.be

Based―
Lier, BE
of overal waar jullie haar meenemen

×