Videograaf Alix Temmerman

Let's make movie magic

Month: oktober 2024

Jullie zijn op zoek naar een videograaf om jullie huwelijksdag of -weekend vast te leggen? TOP! Veel koppels vertellen me achteraf hoeveel spijt ze hebben dat ze niet voor videografie hebben gekozen.

Maar ik maak niet voor iedereen trouwfilms. Voor mij mag het allemaal wat zotter zijn en ik laat de eindeloze vertraagde en overdreven romantische shots liever achterwege.

Datum

17 oktober 2024

Categorie

Leestijd

7 Minutes

Highlight Weddingfilm

Ik hou van koppels die zich durven laten gaan, die volop plezier maken en intens genieten van hun feest. Koppels die tradities durven doorbreken en hun eigen unieke stempel drukken op hun dag.

Ik maak in de eerste plaats een Highlight Weddingfilm die de leukste momenten en hoogtepunten van jullie huwelijksdag weergeven op een dynamische manier. Geen typische trage trouwfilm zoals je ze vaak voorbij ziet komen.

Videograaf huwelijk

Het aanbod

Een Wedding Film duurt ongeveer 7 tot 10 minuten, afhankelijk van het koppel en het trouwfeest, want ieder verhaal is uniek.
In deze film vang ik de leukste momenten van jullie dag of weekend.
De beelden worden versterkt door muziek, stukjes van geloftes en de meest memorabele speeches.

Over 20 jaar wil ik dat jullie kunnen terugkijken op de échte momenten: het waardevolle advies van je beste vriend, de lieve woorden van je ouders, de tranen in de ogen van je gasten. Niet de standaardbeelden die in elke trouwfilm voorbij komen.

Verschillende opties

Omdat er vaak uren aan beeldmateriaal is, vond ik het jammer om hier niets mee te doen. Er zijn nog zoveel andere leuke beelden die de selectie net niet gehaald hebben.

Daarom bied ik nog enkele opties aan!

Naast de highlight weddingfilm is er ook de speeches & ceremoniefilm.
Zo kan je alle sprekers opnieuw aan het woord horen en zien.
Hier ga je ongetwijfeld binnen X aantal jaren enorm blij mee zijn!

Om mooi geluid te garanderen, werk ik met meerdere back-ups en gebruik ik kleine microfoontjes op belangrijke momenten. Denk aan de spontane reacties tijdens de first look, de mooie woorden tijdens de ceremonie of de emotionele speeches. Het vastleggen van helder geluid is enorm belangrijk, en het mooie is: je zult er niets van merken op de foto’s of in de video.

Je ontvangt altijd een korte sneak peek als extraatje. Perfect om te delen als bedankje voor jullie gasten of om alvast een voorproefje te geven op sociale media.

Zoals ik al eerder aangaf, heb ik vaak uren aan beeldmateriaal. Daarom bied ik ook een tweede optie aan: de ruwe, onbewerkte beelden. Deze beelden worden zorgvuldig opgeschoond – dus geen shots van mijn voeten terwijl ik nog aan het filmen ben. Hoewel ze misschien niet altijd de meest stabiele of perfect gekadreerde beelden zijn, zijn ze juist waardevol door de mensen die je erin terugziet. Dit zijn de beelden met originele audio, waardoor je opnieuw de stemmen van jullie vrienden en familie kunt horen. Deze video duurt gemiddeld zo’n 60 minuten.

Alix Temmerman videograaf

Hele dag aanwezig

Ik ben er graag vanaf de voorbereidingen bij. En het mooie is dat we zowel bij jou als je partner kunnen zijn. Ik werk namelijk met een vaste second shooter, zodat we ons kunnen opsplitsen en geen enkel moment van jullie dag hoeven te missen.

De sfeer in de ochtend is altijd fijn om vast te leggen. De gezonde spanning hangt in de lucht, er wordt gelachen, soms al gedanst en misschien vloeien er al enkele tranen.
Zet een fijn muziekje op, en de toon is direct gezet! Deze momenten leg ik met veel plezier vast, zonder dat jullie er last van hebben.
Wij zorgen ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt, terwijl wij op de achtergrond blijven of helpen wanneer het nodig is.

Ik werk niet met een vast aantal uren. Samen met mijn second shooter ben ik er de hele dag of zelfs het hele weekend bij. Zo kunnen we echt alles vastleggen. Wij weten perfect wanneer we waar moeten zijn. Met z’n tweeën kunnen we nog meer momenten en details in beeld brengen.

We blijven tot we de beste shots hebben van het dansfeest! Gasten die zich helemaal laten gaan, een geweldige DJ, veel energie en een knalfeest maken jullie trouwfilm des te leuker. Hoe gekker, hoe beter! Zo kunnen jullie voor altijd terugblikken op het plezier dat jullie hebben gedeeld met familie en vrienden.

Destination wedding

Bij een destination wedding zijn we graag meerdere dagen aanwezig. Hoe meer bijzondere momenten we kunnen vastleggen, hoe mooier het wordt om hier later mee aan de slag te gaan. Organiseren jullie op vrijdag al een welkomstfeest? Dan willen we dat natuurlijk niet missen!

Videograaf destination wedding

Nabewerking

Het grote werk begint voor mij na jullie feest. Ik selecteer de mooiste, grappigste momenten en de meest betekenisvolle woorden uit de geloftes en speeches. Vervolgens ga ik aan de slag met al het beeld- en audiomateriaal om een film te creëren waarin muziek, speeches en beelden elkaar versterken. Dit is een creatief proces waar ik met veel liefde aan werk, zodat ik jullie kan verrassen met een unieke film. Geen enkele trouwfilm is hetzelfde, want elk koppel, elke bruiloft en elk liefdesverhaal is uniek.

Overtuigd van de meerwaarde?

Wil je over 30 jaar nog steeds met heerlijk en warm gevoel terugdenken aan jullie huwelijksfeest en het opnieuw beleven alsof het gisteren was? Neem dan contact op met Alix Temmerman via het contactformulier van Salon Society!

Onze aanraders in videografie