Videograaf

Alix Temmerman

Wanneer je de video’s ziet van Alix, is de kans groot dat je verliefd bent. Maar wanneer je Alix in het echt ontmoet, ben je volledig verkocht. Haar warme persoonlijkheid en geruststellende aanwezigheid stellen je zo op je gemak, wat zich ongetwijfeld zal weerspiegelen in jullie adembenemende huwelijksvideo. Met Alix haal je niet alleen een getalenteerde videografe in huis, maar ook de unieke kracht die de essentie van jullie liefdesverhaal op een ongedwongen wijze vangt.

– aanbeveling Salon Weddings

Alix Temmerman
© Oogtepunt

Visie

Voor Alix betekent videografie meer dan alleen het vastleggen van beelden; het gaat om het creëren van tijdloze kunstwerken die liefdesverhalen tot leven brengen en generaties lang blijven inspireren. Haar visie is een viering van de echtheid in elk beeld, met als doel liefde in al zijn puurheid vast te leggen.

Het bekijken van jullie eigen huwelijksfilm is als het openen van een schatkist vol herinneringen. Alix heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat elk kostbaar moment levendig wordt vastgelegd. Ze biedt niet alleen een complete huwelijksfilm, maar ook een korte trailer of sneak peek om met jullie gasten te delen als een hartverwarmend bedankje. Alix legt daarnaast alles vast in verbluffende 4K-kwaliteit, waardoor jullie elke emotie en elk detail haarscherp kunnen herbeleven.

De film van Alix vertelt jullie verhaal met romantische, humoristische en emotionele beelden. Ze legt niet alleen vast wat er gebeurt, maar ook de gevoelens en emoties die jullie dag zo bijzonder maken. De perfecte ingrediënten voor een geslaagde trouwvideo. En wat Alix nog meer bijzonder maakt, is haar vermogen om naadloos op te gaan in de groep. Met flair en charme lijkt het alsof ze er al jaren bij hoort, en ondertussen vangt ze de mooiste emoties in beeld. Hierdoor zijn haar beelden niet alleen visueel prachtig, maar ook authentiek.

Of jullie nu dromen van een huwelijksfeest in de bergen, tussen de Toscaanse heuvels of een andere adembenemende locatie, Alix reist graag met jullie mee. Ze heeft ervaring met huwelijken in verschillende landen en bestemmingen en staat klaar om jullie liefdesverhaal vast te leggen op de meest schilderachtige plekken.

wedding films for THE FUN WILD & CRAZY IN LOVE lovers

PODCAST SALON SOCIETY x ALIX TEMMERMAN

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van videograaf Alix Temmerman? Ben je benieuwd naar haar unieke stijl en waarom ze de perfecte keuze zou zijn om jullie huwelijksmomenten op een spontane manier vast te leggen? Luister dan naar de volledige podcastopname met Alix Temmerman. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Alix in staat is om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke en cinematografische manier te vangen.

Get in Touch -

Mail―
hello@alixtemmerman.be

Call―
+32 497 53 95 42

Web―
alixtemmerman.be

Based―
Hove

×