Videograaf

Peryton Films

Waarom zijn wij zo enthousiast over Peryton Films? Omdat ze simpelweg magie vastleggen. Hun unieke stijl en oog voor detail tillen trouwfilms naar een hoger niveau. Met hun 3-minuten highlightfilms brengen ze jullie dag tot leven in een flitsende, emotionele wervelwind. Ze maken van jullie trouwfilm een betoverende reis vol liefde en passie.

– aanbeveling Salon Weddings

Peryton Films
© Jenti Verbeke

Visie

Peryton Films gaat verder dan traditionele trouwfilms. Annemik & Matti geloven dat jullie trouwfilm de authentieke weergave moet zijn van jullie unieke liefdesverhaal, doordrenkt met emoties en echte, onvergetelijke momenten. Hun onderscheidende stijl, met krachtige, kort samengevatte hoogtepunten, vangt de essentie van jullie dag op een meeslepende en hartverwarmende manier. Voor wie nog dieper wil duiken, bieden ze 20 minuten durende docu-edits, zodat jullie elk kostbaar moment opnieuw kunnen beleven.

Met altijd minstens twee videografen in actie, legt Peryton Films jullie dag vast vanuit meerdere perspectieven. Dit garandeert dat er geen belangrijk moment wordt gemist en dat jullie trouwfilm vol zit met prachtige details, van kleding tot reacties van familie en vrienden. Het gebruik van drones voor luchtopnamen en creatieve shots, zoals reflecties en schaduwen, voegt een extra dimensie toe aan jullie film. Bovendien spelen ze met visuele effecten, zoals prisma’s, voor een unieke visuele ervaring.

Peryton Films heeft een sterke achtergrond in zowel fotografie, videografie als geluidsopname. Ze begrijpen het belang van goede communicatie en reageren doorgaans binnen 24 uur op alle vragen en verzoeken. Bij elk pakket nodigen ze jullie uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek via videocall, bij hen thuis of op locatie, om jullie beter te leren kennen. Op jullie trouwdag richten ze zich op spontane, ongedwongen momenten, zodat jullie volop kunnen genieten.

Peryton Films begrijpt dat elk koppel uniek is, en daarom bieden ze verschillende pakketten aan om aan jullie behoeften te voldoen. Hun pakketten dekken de hele trouwdag, van de bruidsvoorbereidingen tot na de openingsdans, en ze blijven graag nog even op het feest om die leuke dansmomenten vast te leggen. Ze streven ernaar om jullie snel van de highlightfilm te voorzien, meestal binnen ongeveer drie weken, zodat jullie niet lang hoeven te wachten om jullie mooie herinneringen te herbeleven.

CREATIEVE TROUWFILMS waar je naar kan terugkeren LANG NADAT DE MUZIEK VERVAAGT en de lichten uitgaan

Get in Touch -

Mail―
info.perytonfilms@gmail.com

Call―
+32 470 64 29 53

Web―
perytonfilms.com

Based―
Rumst, BE

×