Weddingplanner

Salon Weddings

Een goede weddingplanner is goud waard, en geloof mij, jullie zijn een gouden topduo! Bedankt voor al het harde werk, de ontelbare uren die jullie hebben besteed aan het organiseren en plannen van dit weekend, jullie creativiteit, jullie eeuwig optimisme, maar vooral bedankt voor alle steun. Jullie hebben een speciaal plekje in ons hart!

– review Helen & Jonas

© Heimat

Visie

Als wedding creators streven wij naar een uniek trouwfeest dat jullie relatie en persoonlijkheid volledig weerspiegelt. Onze missie is een zorgeloos feest te realiseren, waarbij we de schijnwerpers richten op persoonlijke en unieke aspecten. We creëeren een warme en ontspannen sfeer en gaan op zoek naar de balans tussen formeel en informeel, modern en elegant, persoonlijk en universeel.

Binnen Salon Weddings nemen Sanya en Lotte elk een unieke rol op zich om jullie trouwdag onvergetelijk te maken. Lotte, de organisatorische kracht, behoudt het overzicht en selecteert met zorg de beste leveranciers om elk detail naadloos te laten verlopen. Aan de andere kant brengt Sanya haar creatieve flair als styliste in, waarbij ze met passie en precisie elk aspect van jullie dag vormgeeft. Met een uitgebreid moodboard neemt Sanya jullie visueel mee naar de esthetische pracht van jullie aanstaande trouwdag.

Naast onze wedding services kan je ook terecht bij ons podcastkanaal, Studio Salon. Dompel jezelf onder in onze boeiende gesprekken, beschikbaar op Spotify en YouTube, waar we waardevolle tips en inzichten delen om jouw huwelijksplanning te verlichten. Laat je inspireren door de verschillende tips & tricks die we hier meegeven.

Een weddingplanner voedt niet alleen je hart, maar ook je gemoedsrust. Bij Salon Weddings fungeren we als jouw persoonlijke architect, waardoor je met volle teugen kunt genieten van je trouwdag zonder je zorgen te maken. Laat ons je helpen om elk moment te omarmen en jouw droomhuwelijk werkelijkheid te laten worden.

het creëren van MAGISCHE MOMENTEN en diepere CONNECTIES

PODCAST SALON WEDDINGS

We maken onze podcastafleveringen om koppels te inspireren en praktische tips te delen voor een soepele huwelijksplanning. Of je nu nog maar net begonnen bent met plannen of al diep in het proces zit, we bieden verhalen, inzichten en deskundig advies om jullie proces én dag onvergetelijk te maken. Luister mee terwijl we de wereld van liefde en trouwen verkennen, en ontdek samen met ons de sleutel tot een perfecte huwelijksdag!

Get in Touch -

Mail―
info@salon-weddings.be

Call―
+32 494 17 11 62
+32 468 14 89 63

Web―
salon-weddings.be

Based―
Herselt

×