Weddingplanner

Idee Uniek

Idee Uniek is dé perfecte wedding wingwoman voor een intieme, persoonlijke trouw ervaring. Met een ongeëvenaarde passie voor intiem trouwen, weeft Danielle een zorgvuldig gecreëerde sfeer waarin elk detail naadloos aansluit bij jullie unieke liefdesverhaal. Haar vernieuwende aanpak van intieme huwelijken maakt haar uniek in de branche.

– aanbeveling Salon Weddings

© Freek van Exoss Studio

Visie

Danielle streeft naar een trouw ervaring die breekt met traditionele verwachtingen. Ze legt de focus op intiem trouwen, waar echte connectie en betekenisvolle momenten centraal staan. Haar aanpak, los van standaarden, geeft koppels een overvloed aan tijd om bewust te genieten van hun unieke liefdesverhaal.

In een exclusieve setting van maximaal 75 personen biedt Idee Uniek koppels de kans om te trouwen. Deze intieme ervaring staat garant voor diepgaande gesprekken en betekenisvolle connecties. Hier zijn gasten niet slechts toeschouwers, ze zijn actieve deelnemers aan jullie liefdesfeest.

In tegenstelling tot traditionele trouw verwachtingen, plant Idee Uniek bruiloften die out of the box zijn, bruiloften die ver buiten de gebaande paden liggen. Haar aanpak is los van standaard scenario’s, waardoor elk aspect en elke keuze een uniek karakter krijgt dat naadloos aansluit bij het unieke liefdesverhaal van het koppel.

Een van de kernprincipes van Idee Uniek is het creëren van een trouwritme dat volledig past bij het koppel. Alles gebeurt volgens hun eigen tempo en schema, waardoor er een zee van tijd ontstaat om bewust van elk moment te genieten. Geen druk, geen stress, enkel gezonde zenuwen en waardevolle connecties.

INTIEM trouwen – groots CONNECTEREN

PODCAST SALON SOCIETY x IDEE UNIEK

Luister naar het inspirerende verhaal van Danielle van Idee Uniek, een ervaren weddingplanner gespecialiseerd in intieme huwelijksfeesten. Ontdek hoe zij haar passie voor het creëren van unieke en intieme trouwervaringen tot leven brengt. Leer meer over de drijfveer achter haar werk en hoe ze met toewijding en expertise de bijzondere emoties en betekenis van elk huwelijksfeest benadrukt, waardoor ze jouw speciale dag nog onvergetelijker maakt.

Get in Touch -

Mail―
info@ideeuniek.be

Call―
+32 472 65 20 98

Web―
ideeuniek.be

Based―
Heideroosstraat 35, 8200 Sint – Andries

×