Weddingplanner

The Wild Muse

The Wild Muse is een weddingplanner met een unieke benadering. Lian-Merel heeft met succes onze opleiding gevolgd, en we hebben haar opstart van dichtbij gevolgd. We kunnen met zekerheid zeggen dat ze een enorm groot gevoel voor stijl en precisie heeft. Ze gaat onbevangen op zoek naar unieke sferen, atypische combinaties en verrassende locaties. Als je op zoek bent naar een ervaring die buiten de gebaande paden ligt, ben je bij The Wild Muse aan het juiste adres.

– aanbeveling Salon Weddings

Weddingplanner The Wild Muse
© Melanie Vercauteren

Visie

The Wild Muse is geen doorsnee weddingplanner. Lian-Merel gaat ongetemd op zoek naar unieke sferen, atypische combinaties en onverwachte locaties. Ze houdt haar blik open en luistert naar de verlangens van haar klanten. Ze houdt van trends, maar klampt zich er niet aan vast. Want ze wil laten zien dat afwijken van de standaard mogelijk is. Ongeremd dromen en wild beleven, dat is waar The Wild Muse voor staat.

Bij The Wild Muse draait alles om een unieke persoonlijke aanpak. Lian-Merel brengt een vleugje persoonlijkheid in elk evenement, wat het onvergetelijk maakt. Of je nu droomt van een bruiloft in de natuur, een diner aan het water, een elopement of een andere eigenzinnige viering van het leven, begrijpt The Wild Muse jouw visie en brengt deze tot leven met een persoonlijke en betekenisvolle aanpak. Lian-Merel gaat verder dan de standaard en creëert evenementen die jouw eigenheid weerspiegelen.

The Wild Muse is gepassioneerd in het ontdekken van unieke locaties en het vinden van verborgen juweeltjes die perfect aansluiten bij jouw evenement. Lian-Merel brengt haar expertise en ervaring in om de meest adembenemende locaties te vinden. Haar toewijding aan het vinden van de perfecte plek maakt The Wild Muse de ideale keuze voor het plannen van een onvergetelijk evenement. Jullie droomlocatie, die ene waarvan je niet kan stoppen met dromen en die je al hebt vastgepind op je Pinterest-bord, kan werkelijkheid worden. Een locatie die jullie volledig weerspiegelt, een plaats waar de verwondering overheerst.

The Wild Muse onderscheidt zich door haar vermogen om creatieve combinaties te maken en zich aan te passen aan de stijl van haar klanten. Ze omarmt het onconventionele en creëert unieke ervaringen door de wensen van de klant te combineren met de laatste trends. In tegenstelling tot anderen heeft ze geen uitgesproken stijl, maar past ze zich aan aan jouw visie. Haar aanpak is gebaseerd op individualisme en het doorbreken van de traditionele stijlgrenzen.

Beyond EXPECTATIONS,
The Wild Muse EXPERIENCE

Weddingplanner The Wild Muse
© Melanie Vercauteren

Get in Touch -

Mail―
info@thewildmuse.be

Call―
+32 488 57 64 36

Web―
thewildmuse.be

Based―
Temse

×