Catering

Tømmer Catering

Tømmer, een ware passie voor vuur en smaak, brengt het unieke aroma van barbecue naar jullie speciale dag. Gerbrecht en Moon zijn een dynamisch duo waar we met plezier al verschillende keren mee hebben mogen samenwerken. Hun ongeëvenaarde toewijding aan het bereiden van heerlijke gerechten op open vuur tilt de term ‘smaakvolle ervaring’ naar een geheel nieuw niveau. Tømmer weet als geen ander hoe ze jullie feest onvergetelijk kunnen maken met hun smaakvolle BBQ-gerechten.

– aanbeveling Salon Weddings

Tømmer Catering
© Lux Visual Storytellers

Visie

Bij Tømmer zijn ze gedreven door de ontembare passie voor open vuur en authentieke smaken. Geïnspireerd door de Noorse betekenis van ‘ruw hout’, omarmen ze de kunst van koken op eiken- en beukenhout. Hierdoor ontstaat een unieke en onmiskenbare smaak die de zintuigen betovert. Of het nu in je eigen achtertuin, in het midden van een bos of een feestlocatie is, Tømmer brengt de magie van BBQ-catering naar elke gewenste plaats.

Bij Tømmer draait alles om de kunst van het barbecueën. Ze toveren met vuur, assado’s, Green Eggs en hun Oklahoma smoker om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Elk gerecht is doordrenkt met de rokerige en sappige smaken die alleen open vuur kan bieden. Of het nu steaks, gegrilde groenten of knapperige hamburgers zijn, Tømmer brengt het beste van de BBQ naar jullie tafel.

Tømmer gaat op zoek naar een menu op maat. Of je nu verlangt naar de lekkere smaak van een varken of hoentje aan het spit, of je hebt specifieke culinaire wensen die je wilt vervullen, Tømmer staat klaar om aan al je wensen te voldoen. Ze werken samen met jou om een aangepast menu te creëren dat perfect past bij de stijl en smaak van jouw feest. Op deze manier wordt elk gerecht een unieke en onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Bij Tømmer gaan ze graag ‘the extra mile’ om ervoor te zorgen dat jouw huwelijksfeest vlekkeloos verloopt. Ze bouwen hun eigen buitenkeuken op eender welke locatie. Met hun handige tentje zijn ze altijd voorbereid op alle weersomstandigheden, zodat jouw BBQ-catering altijd doorgaat, ongeacht het weer. En als er zich onvoorziene omstandigheden voordoen op de dag zelf, kun je rekenen op het team van Tømmer om snel en efficiënt te reageren en te helpen bij eventuele problemen, zodat jij zorgeloos kunt genieten van je feest.

PROEF de passie en ervaar HET VUUR IN ELKE HAP

PODCAST SALON SOCIETY x TØMMER

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Tømmer, een getalenteerde BBQ-cateraar? En waarom ze de perfecte keuze zou zijn voor jullie huwelijk? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Tømmer in staat is om jullie culinaire liefdesverhaal op een onvergetelijke en smaakvolle manier te creëren.

Get in Touch -

Mail―
info@tommer-catering.com

Call―
+32 468 46 08 47

Web―
tommer-catering.com

Based―
Putte, BE

×