Catering

De Malle Koks

De Malle Koks, voortgestuwd door een ongebreidelde passie voor lekker eten, memorabele feesten en een unieke beleving, zijn de ware smaakmakers van jullie evenement. Wij hebben al meermaals samengewerkt met hen en elke keer opnieuw werden onze koppels en hun gasten weggeblazen door de overheerlijke gerechten.

– aanbeveling Salon Weddings

De Malle Koks catering
© Elke Van den Ende

Visie

De Malle Koks, experten in huwelijkscatering, zetten een onvergetelijke avond neer. Hun creativiteit reikt verder dan de keuken. Ze streven naar perfectie in vorm, presentatie en interactie met je gasten, altijd met een glimlach. Puur, smakelijk en bescheiden. De Malle Koks nodigen je uit om te genieten, te feesten en te beleven.

De Malle Koks zijn op hun best in walking dinner formules met interactieve buffeteiland bedieningen en showcooking elementen. Formules zittend aan tafel zijn bijzonder verrassend met hun specifieke ‘food sharing’-aanpak, waar samen beleven en verbindend eten aan tafel centraal staan. Alle andere formules zijn uiteraard ook mogelijk. De Malle Koks passen zich graag aan in functie van jullie wensen, behoeften en specifieke context.

Bij De Malle Koks streven we ernaar om jullie feest zo persoonlijk mogelijk te maken, en dat geldt ook voor onze prijzen. We geloven niet in standaardmenu’s of prijslijsten, omdat we begrijpen dat elk evenement uniek is. Daarom gaan we graag een stap verder en bieden we prijzen op maat aan. Ons ervaren team staat klaar om jullie specifieke wensen en behoeften te bespreken, en op basis daarvan stellen we een offerte op die perfect past bij jullie concept.

De Malle Koks streven ernaar om van elk evenement een unieke en onvergetelijke ervaring te maken. Of het nu gaat om een intiem feest of een grootschalig evenement, hun toewijding aan lekker eten, creatieve concepten en een vlekkeloze service staat centraal.

Waar PUUR GENIETEN en onvergetelijke herinneringen SAMENSMELTEN OP JE BORD

De Malle Koks catering
© Justien Oltenfreiter

Get in Touch -

Mail―
info@demallekoks.be

Call―
+32 485 48 95 20

Web―
demallekoks.be

Based―
Genk, BE

×