Catering

Quiché

Quiché, het culinaire meesterwerk van chef-kok Sarah, brengt een ongeëvenaarde smaakervaring naar elke trouwdag. Met haar toewijding en passie voor het creëren van betekenisvolle momenten, is Quiché de go-to-cateraar voor koppels die hun huwelijksgasten willen betoveren met overheerlijke gerechten. Sarah’s creativiteit en aandacht voor detail zorgen ervoor dat elk gerecht een liefdesverhaal op zich vertelt, waardoor jullie trouwdag nog specialer wordt.

– aanbeveling Salon Weddings

Quiché
© Evi Verswyvel Fotografie

Visie

Bij Quiché draait alles om passie voor eten, ingrediënten en het creëren van onvergetelijke trouwfeesten. Hun visie is geworteld in de overtuiging dat een huwelijk meer is dan alleen een feest; het is een viering van liefde, samenzijn en het smeden van kostbare herinneringen die een leven lang meegaan. Quiché streeft ernaar om deze bijzondere momenten te verrijken met de kracht van eerlijke, hoogwaardige ingrediënten en een warme sfeer. Hun doel is om bruidsparen en hun gasten een ervaring te bieden die niet alleen hun smaakpapillen betovert, maar ook hun harten verwarmt.

Bij Quiché laten we ons inspireren door de betoverende smaken van de mediterrane keuken. De zonovergoten landen rond de Middellandse Zee staan bekend om hun rijke culinaire tradities, en wij halen daar onze inspiratie uit om unieke gerechten te creëren. Onze liefde voor verse kruiden, zongerijpte groenten en smaakvolle specerijen komt tot uiting in elk gerecht dat we serveren. We brengen de warmte en het genot van de mediterrane keuken naar jullie evenement, zodat jullie en jullie gasten kunnen genieten van een heerlijke reis door deze smaakvolle regio.

Bij Quiché begrijpen we dat elk huwelijksfeest uniek is, net als jullie liefdesverhaal. Daarom bieden we op maat gemaakte cateringconcepten, volledig afgestemd op jullie dromen en wensen. Of het nu gaat om een sharing, walking of seated dinner, wij zorgen ervoor dat de culinaire beleving een onvergetelijke toevoeging is aan jullie liefdesverhaal.

Bij Quiché streven we naar de essentie van smaak en kleur, met een focus op eerlijke ingrediënten. Elk huwelijk is uniek, en daarom werken we samen met jullie om een op maat gemaakt menu te creëren dat perfect aansluit bij jullie visie en persoonlijke smaakvoorkeuren. We laten groenten schitteren, soms zelfs vergeten variëteiten, maar altijd gepresenteerd op een herkenbare en smaakvolle manier.

IN ONZE PURE KEUKEN SCHUILT JULLIE LIEFDESVERHAAL

PODCAST SALON SOCIETY x QUICHÉ

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Quiché, een getalenteerde cateraar? En waarom ze de perfecte keuze zou zijn voor jullie huwelijk? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Quiché in staat is om jullie culinaire liefdesverhaal op een onvergetelijke manier te creëren.

Get in Touch -

Mail―
info@quichecatering.be

Call―
+32 486 83 55 97

Web―
quiché.be

Based―
Schildesteenweg 27A, 2520 Oelegem

×