Catering

Tom Herbosch

Maak kennis met Tom Herbosch. Hun cateringbedrijf draait om pure, handgemaakte gerechten die worden bereid met kraakverse groenten en kruiden. Tom Herbosch en zijn team bieden een creatieve keuken met zowel bekende als nieuwe smaken. Of je nu een verfijnde smaakexplosie wilt op een receptie, een barbecue, streetfoodfestival of een intiem diner, ze zoeken samen met jou naar de perfecte combinatie tussen heerlijk eten en pure levensvreugde.

– aanbeveling Salon Weddings

Tom Herbosch
© Noémie Boone Photography

Visie

Bij Tom Herbosch staat puurheid, ambacht en gastronomie centraal. Ze zijn toegewijd aan verse en handgemaakte gerechten die de smaakpapillen verwennen met out-of-the-box combinaties en altijd met liefde voor het vak als geheime ingrediënt. Hun keuken is een oase van lichtheid en creativiteit, die zowel vertrouwde als nieuwe smaken samenbrengt.

Bij Tom Herbosch Catering geloven we sterk in een persoonlijke benadering. Hierdoor voel je je als klant nauw betrokken bij elk evenement dat we samen organiseren. Jouw visie en wensen vormen de kern van onze aanpak. Samen creëren we een onvergetelijke culinaire ervaring die perfect past bij jouw stijl en smaak.

Met bijna 8 jaar ervaring in de culinaire wereld brengt ons team een schat aan kennis en passie voor het vak met zich mee. We combineren onze ervaring met innovatie om steeds weer te verrassen met smaakvolle creaties. Onze toewijding aan gastronomie betekent dat we voortdurend streven naar perfectie in elk gerecht dat we serveren.

Bij Tom Herbosch geloven we in de kracht van eenvoudige, maar smaakvolle combinaties. Onze keuken is eerlijk en transparant, waarbij de pure smaken van de ingrediënten centraal staan. Ze garanderen een smaakvolle belevenis met elk gerecht. We creëren gerechten die de zintuigen prikkelen en een blijvende indruk achterlaten.

Niet zomaar eten, maar EEN CULINAIRE BELEVENIS voor al je zintuigen

PODCAST SALON SOCIETY x TOM HERBOSCH

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Tom Herbosch, een veelzijdige cateraar gespecialiseerd in trouwfeesten? En waarom hij de perfecte keuze zou zijn om jullie bruiloftscatering op een verrukkelijke manier te verzorgen? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Tom en Caroline in staat zijn om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke en culinaire manier te omlijsten.

Get in Touch -

Mail―
info@tomherbosch.be

Call―
+32 478 26 17 30

Web―
tomherbosch.be

Based―
Wommelgem, BE

×