Kledij

Tod-B Tailoring

Tod-B Tailoring overtreft alle verwachtingen in maatwerk. Als bruidegom straal je in een unieke creatie, dankzij de toewijding van Thomas en Filip. We hebben al verschillende bruidegommen met enthousiasme naar Tod-B doorverwezen, en keer op keer schitterden ze in prachtige kostuums op hun trouwdag. Elk maatpak wordt met ongekende precisie vervaardigd, waardoor Tod-B de ultieme match is voor een trouwdag vol onvergetelijke momenten.

– aanbeveling Salon Weddings

huwelijks kostuum
© Noemie Boone Photography

Visie

Bij Tod-B Tailoring streven ze naar topkwaliteit in maatwerk. Thomas en Filip zorgen dat elke klant zich perfect voelt in zijn pak. Door nauwgezet te luisteren naar de wensen van de klant en met gerichte vragen te achterhalen wat precies wordt verlangd, wordt elk maatpak een unieke expressie van persoonlijke stijl en comfort.

Bij Tod-B Tailoring is kwaliteit niet alleen een standaard, maar een belofte. Uitsluitend de crème de la crème van materialen komt in aanmerking voor hun maatpakken. Italiaanse stoffen, gewaardeerd om hun elegante, lichte en zachte rijkdom, vormen de basis. Voor een vleugje winterse allure kiezen ze voor Britse stoffen: levendige tweeds en verfijnde flanels, bekend om hun duurzaamheid en gewichtige textuur. Elke naad ademt kwaliteit, elk detail spreekt van verfijning.

Ze streven naar perfectie in elk detail van jouw maatpak. Van zak tot knoop, stof tot voering, en elk aspect ertussenin wordt vormgegeven volgens jouw wensen. Hier gaat maatwerk verder dan standaardopties. Kies uit een breed scala aan materialen, zelfs voor de kleinste details. Wil je een pak dat met de hand is genaaid? Dat wordt geregeld. Laat jouw persoonlijkheid stralen in elk element van je maatkleding.

Tijdens de eerste afspraak (idealiter 4 à 5 maanden voor het huwelijk), gaan ze bij Tod-B verder dan alleen meten. Samen worden de details van het pak bepaald, van voering tot knopen, helemaal afgestemd op jouw smaak.

Na zes à zeven weken is het tijd voor de finetuning. Ze passen het pak aan, werken de laatste details bij en zorgen voor de perfecte fit.

Bij de afwerking en oplevering, twee weken later, is het pak klaar voor de laatste check. Indien nodig wordt de finetuning herhaald, zodat alles tot in de puntjes klopt. Zo garanderen ze een perfect passend en persoonlijk pak voor jouw speciale dag.

Exceptional TAILORING FOR unforgettable MOMENTS

Tod-B
© Irmy Photography

Get in Touch -

Mail―
tailoring@tod-b.com

Call―
+32 472 70 09 52

Web―
tod-b.com

Based―
Herentals en Antwerpen

Meer kledij

×