Kledij

Team Bride

Bij Salon Society zijn we altijd op zoek naar partners die de dromen van onze bruidsparen kunnen vervullen. Maar laten we eerlijk zijn, we kijken ook naar hun bridal squad! Team Bride heeft het Amerikaanse concept van matchende bruidsmeisjesjurken naar België gebracht. Hier kan elk bruidsmeisje haar gading vinden, ongeacht haar stijl, lichaamsvorm of budget. Zo straalt niet alleen de bruid, maar ook haar partners-in-crime!

– aanbeveling Salon Weddings

Kledij Bruidsmeisjes jurken Team Bride
© Noémie Boone Photography

Visie

Bij Team Bride staat het idee van samenhorigheid centraal. Christel gelooft dat een bruiloft niet alleen de viering van liefde tussen het bruidspaar is, maar ook van de banden met vrienden en familie. Haar visie is om bruidsmeisjesjurken te creëren die niet alleen prachtig zijn, maar ook de unieke persoonlijkheden en stijlen van elk bruidsmeisje benadrukken. Dit kan gaan van zussen, nichtjes, best friends of zelfs hun oma’s. Ze wilt een ervaring bieden waarbij bruiden en hun bruidsmeisjes samen hun jurken kiezen, waardoor de ‘bride squad’ niet alleen straalt, maar zich ook onderdeel voelen van het avontuur.

Kledij Bruidsmeisjes jurken Team Bride
© Lux Visual Storytellers

Team Bride streeft naar een naadloze en toffe winkelervaring, voor zowel voor de aanstaande bruid als haar #teambride. Christel is vastberaden om de iconische ‘Pinterest-look’ van Amerikaanse bruidsmeisjes naar Europa te brengen, waardoor elk bruidsmeisje zich kan kleden in een jurk waarin ze zich fantastisch voelt.

Hun unieke collectie omvat 8 verschillende modellen, elk beschikbaar in 4 hoogwaardige stoffen (2 soorten satijn, velvet of coton/linnen) en maar liefst 19 verschillende kleuren. Om deze overvloed aan opties te omarmen, organiseren ze geen standaard webshop, maar bieden we een onvergetelijke fitting party-ervaring aan. Hello cavaaaa! 

Bij Team Bride staan ze klaar om jouw jurkervaring eenvoudig en leuk te maken. Volg deze eenvoudige stappen:

1. Bekijk de collectie op hun website en Instagram.

2. Kun je niet wachten om hun jurken te passen? Plan dan een vrijblijvende ‘Fitting Party’ in. Tijdens deze afspraak kunnen jij en je bruidsmeisjes de verschillende jurken passen en samen zoeken naar de perfecte stijl en pasvorm.

3. Hun eigen naaiatelier zorgt ervoor dat de jurken op maat gemaakt worden, zodat ze aan de wensen van elke bruidsmeid voldoen.

Dit alles gebeurt onder het genot van een glaasje cava in een gezellige setting, omdat we vinden dat elke stap op weg naar de bruiloft een feestje waard is.

DE IDEALE JURK DIE PAST VOOR ELK BRUIDSMEISJE

PODCAST SALON SOCIETY x TEAM BRIDE

Wil je meer te weten komen over het inspirerende verhaal achter Team Bride, gespecialiseerd in het ontwerpen van prachtige bruidsmeisjesjurken? En waarom zij de ideale keuze zou zijn voor jullie bruidsmeisjesjurken en accessoires? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen hoe Team Bride jullie liefdesverhaal kan verrijken met onvergetelijke en stijlvolle jurken en accessoires voor jouw bruidsmeisjes.

Get in Touch -

Mail―
info@teambride.be

Call―
+32 495 29 82 16

Web―
teambride.be

Based―
De Merodelei 41, 2300 Turnhout

×