Kledij

Luv Bridal

Luv Bridal is dé hotspot voor moderne bruiden die streven naar betaalbare elegantie. Bo, de oprichtster, schept een sfeer waarin het kiezen van je bruidsoutfit een zorgeloze en leuke belevenis wordt. Met haar zorgvuldig samengestelde collectie, persoonlijke service en betaalbare stijl, kunnen wij Luv Bridal met enthousiasme aanbevelen voor bruiden die willen stralen op hun grote dag.

– aanbeveling Salon Weddings

© Coba Photography

Visie

Bij Luv Bridal gaat het niet enkel om het vinden van een trouwjurk, het draait om het ontdekken van een stijl die perfect bij de moderne bruid past. Bo biedt een alternatief voor traditionele bruidswinkels door een zorgvuldig samengestelde collectie die speels, minimalistisch en elegant is.

Luv Bridal onderscheidt zich door een stijlvolle collectie betaalbare trouwjurken zonder in te boeten aan klasse. Hier vind je geen immense hoepelrokken of meterslange sleep; de focus ligt op elegante en draagbare ontwerpen. Wat de bruidsjurken betreft, worden trends gevolgd, maar altijd met de vraag in het achterhoofd of ze ook elegant zijn op een vrouwenlichaam.

Daarnaast waardeert Luv Bridal transparantie. De prijzen van de bruidsjurken zijn openlijk te bekijken op de website, waardoor toekomstige bruiden gemakkelijk een inschatting kunnen maken van hun budget. Bovendien streeft Luv Bridal ernaar om de leveringstermijnen zo kort mogelijk te houden, met de meeste jurken die binnen vijf maanden kunnen worden geleverd.

De warme boetiek sfeer van Luv Bridal creëert een omgeving waar bruiden zich comfortabel en geïnspireerd voelen. Als kleur- en stijlconsulente zorgt Bo ervoor dat het passen van jurken een plezierige ervaring is. Haar empathisch vermogen en luistervaardigheid zorgt ervoor dat bruiden zich begrepen voelen tijdens deze belangrijke zoektocht. Bij Luv Bridal draait alles om het bieden van keuzemogelijkheden. Met een diverse collectie van jurken, tops, broeken, rokken en accessoires kunnen bruiden hun eigen unieke stijl samenstellen.

Voor de MINIMALISTISCHE BRUID met een romantisch HART

PODCAST SALON SOCIETY x LUV BRIDAL

Wil je meer te weten komen over het inspirerende verhaal van Bo? Luv Bridal is gespecialiseerd in het aanbieden van prachtige bruidsjurken. In deze aflevering vertellen we meer over waarom zij de ideale keuze zou zijn voor jouw droombruidsjurk en accessoires. We delen diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen hoe Luv Bridal jouw liefdesverhaal kan verrijken met onvergetelijke en stijlvolle bruidsjurken en accessoires.

Get in Touch -

Mail―
hello@luvbridal.be

Call―
+32 469 17 69 09

Web―
luvbridal.be

Based―
Fortstraat 6, 8400 Oostende

×