Juwelier

ND Jewelry

Bij Salon Society omarmen we vakmanschap en creativiteit als essentiële elementen in het creëren van droombruiloften. ND Jewelry, geleid door goudsmid en juwelenontwerper Dimitri, brengt deze waarden naar een nieuw niveau. Zijn unieke creaties getuigen van ongeëvenaard vakmanschap en oog voor detail, waardoor hij de perfecte keuze is voor bruidsparen die streven naar gepersonaliseerde, met de hand gemaakte trouwringen en juwelen. Dimitri’s juwelen voegen een onvergetelijk en persoonlijk tintje toe aan elke bruiloft.

– aanbeveling Salon Weddings

ND Jewelry
© Lynn Van Baelen

Visie

Dimitri van ND Jewelry gelooft in de kracht van persoonlijke verhalen en emoties die achter sieraden schuilgaan. Elk juweel vertelt een uniek verhaal en weerspiegelt de persoonlijkheid en eigenheid van de drager. Dimitri hecht veel waarde aan het bovenbrengen van deze persoonlijke verhalen in zijn creaties, waardoor elk stuk onvergelijkbaar en van onschatbare waarde wordt.

ND Jewelry is gespecialiseerd in de creatie van verlovings- en trouwringen. Hij begrijpt de diepgaande betekenis en het belang van deze symbolische juwelen en werkt nauw samen met bruidsparen om hun droomringen te verwezenlijken. Of het nu gaat om een klassieke en tijdloze trouwring, een unieke verlovingsring met een persoonlijke twist, of een set die perfect bij elkaar past? ND Jewelry zorgt voor de creatie van ringen die de liefde, verbondenheid en persoonlijkheid van het paar weerspiegelen.

Het proces bij ND Jewelry start altijd bij de persoonlijke wensen en ideeën van het bruidspaar. Vervolgens gaat Dimitri aan de slag met het ontwerpen en vervaardigen van unieke handgemaakte juwelen. Of het nu gaat om trouwringen, verlovingsringen, armbanden, oorbellen, hangers of manchetknopen, Dimitri creëert ieder stuk met de hand en met aandacht voor detail. Hij werkt met hoogwaardige edelmetalen zoals goud, zilver, platina en palladium en biedt talloze mogelijkheden voor het integreren van edelstenen en diamanten.

Dimitri gelooft in de waarde van erfstukken en sieraden met emotionele betekenis. Daarom biedt ND Jewelry ook de service om oude sieraden nieuw leven in te blazen. Dimitri smelt oud goud en diamanten om en creëert op basis van de persoonlijke ideeën en voorkeuren van de klant een nieuw, draagbaar juweel. Zo blijft de essentie en het verhaal achter het originele juweel behouden, terwijl het wordt getransformeerd in een eigentijdse creatie die perfect past bij de stijl van de drager.

Crafting stories in GOLD AND DIAMONDS, one piece at a time

PODCAST SALON SOCIETY x ND Jewelry

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van goudsmid Dimitri van ND Jewelry? Ben je benieuwd naar zijn vakmanschap en waarom hij de perfecte keuze zou zijn voor het ontwerpen van unieke huwelijksjuwelen? Luister dan naar de volledige podcastopname met ND Jewelry. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Dimitri in staat is om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke en kunstzinnige manier te vertalen naar prachtige juwelen.

Get in Touch -

Mail―
info@ndjewelry.be

Call―
+32 494 92 36 07

Web―
ndjewelry.be

Based―
Torenlaan 5, 3945 Ham

×