Juwelier

Elisa Lee

Bij Salon Society hebben we het genoegen om juwelier Elisa Lee te verwelkomen als een van onze gewaardeerde partners. Hun visie, gekenmerkt door het koesteren van tijd, duurzaamheid en creativiteit, inspireert ons diep. Lees hieronder mee waarom wij vinden dat Elisa Lee een perfecte match zou kunnen zijn.

– aanbeveling Salon Weddings

elisa-lee
© Frankie and Fish

Visie

Bij Elisa Lee geloven ze in het materialiseren van tijd en het koesteren van familieschatten over generaties heen. Hun toewijding aan duurzaamheid omvat zorg voor de planeet en zijn bewoners, evenals het eerbiedigen van de kostbare grondstoffen van onze planeet.

De YES I DO collectie van juwelier Elisa Lee is meer dan alleen een reeks modellen. Het is eerder een moodboard waarin jullie de bestaande ontwerpen kunnen aanpassen en personaliseren. Laat je inspireren door hun collectie en ontdek mogelijkheden op hun Instagram-pagina of website. Elk ontwerp wordt in nauwe samenwerking met jullie gerealiseerd en met de hand vervaardigd in hun eigen atelier in Ronse. Ze werken uitsluitend met duurzame diamanten, edelstenen en eerlijk gerecycled goud (18K) afkomstig uit conflictvrije gebieden.

Bij Elisa Lee ontdek je een verfijnd juwelengamma dat gespecialiseerd is in minimalistische ontwerpen. De collecties omarmen de schoonheid van eenvoud en tijdloze elegantie. Voor wie op zoek is naar puurheid in juwelen, biedt Elisabeth Leenkegt strakke ontwerpen. Hun creaties zijn geliefd bij mannen, vrouwen en minimalisten die op zoek zijn naar tijdloze stijl.

Upcycling is meer dan een herontwerp: het is het omtoveren van bestaande juwelen tot iets compleet nieuws, terwijl de waardevolle elementen behouden blijven. Zo kun je die oude erfstukken omvormen tot prachtige, gepersonaliseerde trouwringen of huwelijksjuwelen. Het resultaat? Een uniek stuk dat niet alleen jullie liefdesverhaal vertelt, maar ook de rijke geschiedenis van je familie.

SCHOONHEID UIT DE NATUUR VERWEVEN IN TIJDLOOS DESIGN

PODCAST SALON SOCIETY x ELISA LEE

Wil je meer te weten komen over het inspirerende verhaal achter de talentvolle juwelenontwerper, Elisabeth Leenknegt? En waarom zij de ideale keuze zou zijn voor jullie trouwringen en huwelijksjuwelen? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen hoe Elisa Lee jullie liefdesverhaal kan verrijken met onvergetelijke en schitterende juwelen.

Get in Touch -

Visit―
Klik hier voor een afspraak

Mail―
shop@elisalee.be
atelier@elisalee.be

Call―
+32 9 329 08 78

Web―
elisalee.be

Based―
ELISA LEE – Hoogpoort 33, 9000 Gent

OPEN ATELIER – Fostierlaan 8, 9600 Ronse

JARDIN D’AMOUR – Leopoldstraat 29, 2000 Antwerpen

JARDIN D’AMOUR – Diestsestraat 180, 3000 Leuven

JARDIN D’AMOUR – Zeedijk 612, 8300 Knokke

×