Juwelier

LOU Jewels

Bij LOU Jewels wacht elke klant een bijzondere en persoonlijke juweel ervaring. Geworteld in vakmanschap en een passie voor het symboliseren van levensverhalen door sieraden, bieden zij niet alleen buitengewone juwelen, maar een totale beleving. Of je nu kiest voor de natuurlijke elegantie van diamanten of de bewuste schoonheid van labgrown diamanten, LOU Jewels garandeert persoonlijke service, heldere communicatie, en een uitzonderlijke naservice, waardoor elk bezoek een stap is naar het verwezenlijken van jullie droomdag.

– aanbeveling Salon Weddings

Trouwjuwelen LOU Jewels
© Justien Oltenfreiter

Visie

Het gaat om meer dan enkel sieraden; LOU Jewels creëert een ervaring van begin tot eind. Vanaf het moment dat de aangename geur in de hal de klanten begroet bij binnenkomst, tot de warme ontvangst en oprechte raadgeving, behandelen zij elke klant als een uniek individu. Hun motto, “juwelen voor elk uniek moment”, benadrukt hun visie dat iedereen verdient om zijn of haar persoonlijkheid en mijlpalen te vieren met een stuk dat even bijzonder is.

LOU Jewels gelooft in de vertellende kracht van juwelen. Elk sieraad kan een hoofdstuk uit je leven symboliseren, met zowel natuurlijke als labgrown diamanten. De Loots familie, met generaties ervaring in de diamantwereld, staan garant voor de uitzonderlijke kwaliteit en schittering van elk stuk.

LOU Jewels nodigt je uit om de wereld van gekleurde diamanten en andere edelstenen te ontdekken met hun collectie COLORS. Of heb je een speciaal juweel in gedachten, wil je een bestaand stuk herwerken of heb je eigen edelstenen? LOU Jewels werkt samen met jou om jouw droomjuweel te creëren, volledig naar wens en volgens de hoogste standaarden van vakmanschap en creativiteit.

LOU Jewels omarmt zowel de traditionele schoonheid van natuurlijke diamanten als de innovatieve pracht van labgrown diamanten. Elk met hun eigen verhaal, maar beide 100% echte diamant. Hun diamanten zijn altijd conflictvrij, met de hand geselecteerd voor hun uitmuntende kwaliteit, kleur en slijpsel.

Elk JUWEEL, een nieuw hoofdstuk in JULLIE VERHAAL

LOU Jewels Antwerpen
© Justien Oltenfreiter

Get in Touch -

Mail―
info@loujewels.be

Web―
loujewels.be

Call―
+32 486 95 34 35

Based―
Schupstraat 9-11, 2018 Antwerpen

×