DJ

Maarten Provo

Maarten, met zijn grenzeloze passie voor muziek, technische bekwaamheid en rijke podiumervaring, tilt jullie huwelijksfeest naar een buitengewoon niveau. Zijn missie is om van elk trouwfeest een onvergetelijke ervaring te maken. Hij heeft oog voor detail en een sterke focus op jullie persoonlijke wensen, wat resulteert in onvergetelijke herinneringen die een leven lang meegaan. Met Maarten als DJ krijgt jullie trouwfeest een magische muzikale touch.

– aanbeveling Salon Weddings

Maarten Provo
© David Wagelmans

Visie

Maarten Provo streeft ernaar om elk huwelijksfeest uniek en exclusief te maken. Hij begrijpt dat jouw trouwfeest een weerspiegeling moet zijn van jullie als koppel. Daarom biedt hij een volledig gepersonaliseerde en op maat gemaakte ervaring. Voor Maarten draait het allemaal om “meer”: meer magie, meer show, meer jullie. Met persoonlijk contact als basis is Maarten je enige aanspreekpunt, waarbij hij face-to-face met jullie samenwerkt om de perfecte sfeer te creëren.

Maarten Provo
© Lux Visual Storytellers

Maarten gaat voor meer show. Speciale momenten zoals jullie eerste dans als getrouwd koppel in de verf zetten. Maar ook jullie feestzaal transformeren. Een grote feestzaal wordt met aangepaste belichting romantisch en intiem voor de openingsdans. Of een saaie feestzaal kan worden getransformeerd naar een magisch huwelijksfeest. The only limit is your imagination.

Onvergetelijke trouwfeesten zijn geen toeval. Ze worden begeleid door DJ’s met expertise en ervaring. Maarten begrijpt hoe belangrijk jullie huwelijksfeest is en daarom wordt er niets aan het toeval overgelaten. Samen met Maarten kunnen jullie een uniek muzikaal plan opstellen om ervoor te zorgen dat iedereen fantastische herinneringen aan deze magische dag zal hebben.

Maarten legt, meer dan de typische huwelijksfeest dj, een belangrijke klemtoon op muziek. In het bijzonder muziek die jullie leuk vinden. Naast het bespreken van al jullie wensen overloopt Maarten ook jullie muzikale voorkeuren. Bijvoorbeeld welke nummers zeker niet mogen ontbreken tijdens jullie trouwfeest. Zo weerspiegelt de gespeelde muziek wie jullie zijn. Meer nog, de muzikale beleving voelt elke keer opnieuw uniek aan in plaats van alweer die typische huwelijksfeestmuziek. Het publiek lezen en laten dansen op jullie favoriete muziek is Maartens missie.

Where LOVE AND MUSIC UNITE, unforgettable moments take flight

Maarten Provo
© Lux Visual Storytellers

Get in Touch -

Mail―
info@maartenprovo.be

Call―
+32 474 94 48 26

Web―
maartenprovo.be

Based―
Dorpsstraat 68, 3850 Nieuwerkerken

Meer DJ's

×