DJ

Fiesta Crew

Fiesta Crew, bestaande uit Jens en Fre, is een fenomenaal DJ-duo dat feesten naar een hoger niveau tilt. Hun passie voor muziek en hun vermogen om de perfecte sfeer te creëren, maken hen de ideale keuze voor elk evenement. Ze zijn niet alleen geweldige DJ’s, maar ook professionals die van jouw feest een onvergetelijke ervaring maken.

– aanbeveling Salon Weddings

fiesta crew
© Love Motion

Visie

Bij Fiesta Crew draait alles om het leveren van de ultieme feestervaring. Met een passie voor muziek die diep in hun DNA zit en een ongeëvenaard vermogen om de perfecte sfeer te creëren, streven Jens en Fre ernaar om elk evenement te transformeren tot een buitengewone belevenis. Hun missie is om niet alleen muziek te draaien, maar om herinneringen te smeden, emoties te ontlokken en mensen te laten dansen tot de laatste noot.

Jens en Fre, het dynamische duo achter Fiesta Crew, brengen een schat aan ervaring en expertise mee naar jouw trouwdag. Ze begrijpen dat muziek de ziel van een feest is en zorgen ervoor dat elk nummer perfect past bij het moment. Hun aanpak is persoonlijk en ze nemen de tijd om jullie als koppel te leren kennen. Zo kunnen ze een feest op maat creëren dat perfect past bij jullie stijl en voorkeuren.

Met 30 jaar gecombineerde ervaring als DJ’s draaien Jens en Fre niet in hokjes. Ze spelen de muziek waar het publiek op wacht, variërend van de jaren 90 tot rock, hedendaagse hits tot R&B, Vlaamse klassiekers tot retro. Ze passen zich aan jullie wensen aan en gebruiken moderne mix-technieken om de dansvloer volledig tot leven te brengen.

Bij Fiesta Crew krijgen jullie niet alleen professioneel DJ-werk, maar ook een indrukwekkende geluids- en lichtinstallatie. Jens en Fre bedienen de lichten live, waardoor jullie gasten vanaf het begin worden meegenomen in de feestelijke sfeer. Met hun professionele apparatuur creëren ze een visueel en auditief spektakel dat de dansvloer tot leven brengt en de magie van jullie speciale dag benadrukt.

Wij zorgen voor de MUZIKALE SOUNDTRACK van jullie liefdesverhaal

Fiesta Crew
© Lux Visual Storytellers

Get in Touch -

Mail―
info@fiestacrew.be

Web―
fiestacrew.be

Based―
Gent, BE

×