DJ

D.Tect

Al sinds een zevental jaren hebben we het genoegen om samen te werken Joris (DJ D.Tect). Joris is een joviale Limburger die exact weet wat hij moet doen om dé perfecte sfeer te creëren voor elk feest. Wat Joris écht kenmerkt is zijn uitzonderlijke talent om de wensen van het bruidspaar om te zetten naar een overvolle dansvloer. Als Joris achter de draaitafel staat, is sfeer en een TOP feest altijd gegarandeerd!

– aanbeveling Salon Weddings

DJ trouwfeest
© Suzan Fastre Photography

Visie

Het draait niet enkel om het DJ-werk bij Joris, maar wel om het creëren van een op en top gepersonaliseerd feest. Op die manier zorgt hij ervoor dat het publiek zich verbonden voelt met de muziek en met elkaar. Joris staat voor positive vibes. En dat in combinatie met zijn draaitafel voelt het publiek in elke vezel van hun lichaam.

Joris vindt connectie met het koppel cruciaal. Dit vormt voor hem de basis voor een geslaagd feest. De voorkeur, smaak en verschillende muziekstijlen afstemmen met elkaar zorgen ervoor dat Joris van elke bruiloft een gepersonaliseerd verhaal maakt.

Plannen jullie een huwelijk in het buitenland? Joris staat klaar om de muzikale magie mee te nemen over de landsgrenzen heen. Hij maakt graag die reis naar jullie droomlocatie om er daar samen onvergetelijke herinneringen van te maken.

Joris is zich bewust van de grootste angst van elke koppel: geen sfeer en een lege dansvloer. But no worries! Hij scant continu het publiek, zoekt verbinding en past ten alle tijden zijn muziekkeuze aan. Verzoeknummers probeert hij (in samenspraak met het koppel) te integreren in zijn playlist.

Party people PUT YOUR HANDS in the air

PODCAST SALON SOCIETY x D.TECT

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Joris, beter bekend als D.Tect? En waarom hij de perfecte keuze zou zijn voor jullie als DJ op jullie speciale dag? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Joris in staat is om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke en muzikale manier bij te staan.

Get in Touch -

×