Locatie

Golfclub Witbos

Wat deze locatie echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je hebt om jouw trouwdag volledig naar eigen wens in te richten. Hier ben je niet gebonden aan specifieke leveranciers of strikte regels. Je hebt de creatieve vrijheid om de ruimte om te toveren en aan te kleden zoals jij dat wilt, zodat jouw trouwdag een weerspiegeling wordt van jouw persoonlijke stijl en visie. Bij Witbos draait alles om jouw dromen werkelijkheid maken en de vrijheid hebben om elk detail van jouw trouwdag op maat te voorzien.

– aanbeveling Salon Weddings

Golfclub Witbos
© JV Photography

Visie

Bij Golfclub Witbos streven ze naar de perfecte balans tussen geschiedenis en moderne elegantie. Hun visie is om de oude legerbasis om te vormen tot een uitzonderlijke trouwlocatie waar elk huwelijksfeest, ongeacht de omvang, een unieke en onvergetelijke ervaring wordt. De flexibiliteit in decor, verlichting en catering stelt elk koppel in staat om een trouwfeest op maat te maken, terwijl ze de historische charme van de locatie behouden.

De feesthal van Golfclub Witbos ademt historie en charme, waardoor het de perfecte locatie is voor trouwfeesten. Met zijn karaktervolle uitstraling biedt deze historische hal een unieke setting waarin jouw huwelijksdag tot leven komt. De ruimte is volledig aanpasbaar op het gebied van decor, verlichting en catering, waardoor je de vrijheid hebt om jouw trouwdag tot in de kleinste details te personaliseren. Hier creëer je herinneringen die voor altijd zullen schitteren in een betoverende setting.

Bij Golfclub Witbos genieten koppels van volledige vrijheid wat betreft catering. Ze kunnen cateringopties kiezen die het beste passen bij hun persoonlijke smaak en budget. Of ze nu dromen van een klassiek driegangendiner, een informeel barbecuefeest, trendy foodtrucks of een andere culinaire beleving, de mogelijkheden zijn eindeloos. Hier hebben koppels de gelegenheid om hun culinaire visie tot leven te brengen.

De charmante historische elementen en weelderige groene omgeving van Golfclub Witbos zorgen voor een magische sfeer op uw trouwdag. De combinatie van de oude legerkazerne en het natuurlijke landschap creëert een pittoreske setting voor uw ceremonie, receptie en feest.

Waar liefde HET HISTORISCH CANVAS vult, ontstaan tijdloze momenten

PODCAST SALON SOCIETY x GOLFCLUB WITBOS

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Golfclub Witbos, een geweldige feestlocatie? En waarom ze de perfecte keuze zouden zijn voor jullie speciale gelegenheid? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Golfclub Witbos de ideale plek kan zijn om jullie liefdesverhaal te vieren op een onvergetelijke manier.

Get in Touch -

Mail―
events@golfclubwitbos.be

Call―
+32 14 26 60 48

Web―
golfclubwitbos.be

Based―
Witbos z/n, 2200 Noorderwijk

×