Locatie

Domein Siliginis

Maak kennis met Domein Siliginis, een idyllische trouwbestemming in de Vlaamse Ardennen. Deze magische locatie, beheerd door Dina en Patrick, creëert de perfecte setting voor onvergetelijke huwelijken. Domein Siliginis is een waardevolle aanvulling op Salon Society, waar elegantie en natuur samenkomen.

– aanbeveling Salon Weddings

domein siliginis

Visie

Bij Siliginis delen ze de overtuiging dat feesten in de meest schilderachtige omgevingen plaatsvinden. Hun missie is om dromen en visies werkelijkheid te maken op hun prachtige landgoed. Ze geloven in de kracht van de natuur en het belang van het samenbrengen van mensen op een betoverende locatie. Siliginis is niet zomaar een locatie; het is de plek waar verhalen worden geschreven. Met hun flexibele aanpak bieden ze een blanco canvas voor creativiteit.

Laat hen je meenemen op een reis door de tijd en de natuur. Siliginis biedt een unieke locatie voor elk evenement. Of je nu droomt van een intiem huwelijk of een uitbundige receptie, zij voorzien de perfecte setting. Met uitgestrekte tuinen en historische gebouwen bieden ze een scala aan mogelijkheden voor jouw droomdag.

Siliginis heeft een totale oppervlakte van 1 hectare, inclusief een boomgaard van 7750 m², een feestschuur van 200 m² en een binnenplaats van 360 m². Hier kan je maximaal met 100 gasten vieren. Voor een naadloze ervaring bieden ze tevens gastenverblijven in de aangrenzende woning met 3 ruime tweepersoonskamers en in de zomer vijf ruime luxe Glamping tipi tenten.

Siliginis wordt gerund door een gepassioneerd duo. Enerzijds, een creatieve ziel die haar dromen waarmaakt, anderzijds, een ondernemer die deze visies werkelijkheid maakt. Samen vormen ze de kern van Siliginis en ze kunnen niet wachten om ideeën en wensen tot leven te brengen.

Waar DE PERFECTE LOCATIE samenvloeit met LIEFDE, GELUK en de NATUUR

PODCAST SALON SOCIETY x DOMEIN SILIGINIS

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Domein Siliginis? Dit is een unieke feestlocatie, waar je een heel weekend kan vertoeven voor een volledige beleving samen met je gasten. Luister dan naar de volledige podcastopname om te horen waarom dit de perfecte locatie zou zijn om jullie bruiloft te laten doorgaan. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Domein Siliginis in staat is om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke en bijzondere manier te omlijsten.

Get in Touch -

Mail―
hallo@siliginis.be

Call―
+32 476 49 37 43

Web―
siliginis.be

Based―
Biestmolenstraat 3, 9636 Nederzwalm – Hermelgem

×