Locatie

Domein Clos St. Denis

Domein Clos St. Denis, gelegen in het schilderachtige Vliermaal, ademt geschiedenis en allure. De majestueuze setting heeft decennialang lokaal en internationaal publiek betoverd. Met een veelbelovende vernieuwing van de historische gebouwen, luxueuze suites en prachtige tuinen, wordt Clos St. Denis omgetoverd tot een exclusieve evenementenlocatie. De samenwerking met hun culinaire partners belooft een onvergetelijke culinaire en feestelijke ervaring te worden.

– aanbeveling Salon Weddings

Domein Clos St. Denis
© Imago Shootz

Visie

Bij Domein Clos St. Denis dromen ze groots: ze willen deze historische plek omtoveren tot dé ultieme feestbestemming. Met een vleugje eigentijdse flair, weelderige tuinen en weergaloze suites blazen ze dit juweel nieuw leven in als dé plek voor topklasse evenementen en feesten. Hun visie? Samenwerken met exclusieve partners uit de culinaire en evenementenwereld om onvergetelijke belevenissen te creëren die gasten keer op keer versteld doen staan.

Het domein van Clos St. Denis in Vliermaal kent een rijke geschiedenis. Sinds de jaren ’80 bekoorde de familie Denis dertig jaar lang lokaal en internationaal publiek met hun iconische twee-sterrenrestaurant in haar majestueuze setting met warme ontvangst en geroemde wijnkelder.

Op Domein Clos St. Denis draait alles om culinair genieten met twee gerenommeerde cateringpartners aan uw zijde. Meesterchef Mario Holtzem en sterrenzaak De Mijlpaal zorgen voor gastronomische hoogstandjes die de smaakpapillen verwennen. Exclusieve arrangementen van De Mijlpaal tillen uw feest naar een hoger niveau, terwijl Mario Holtzem zijn culinaire creativiteit loslaat op elk gerecht.

Voor ultiem comfort en gemak biedt Domein Clos St. Denis diverse overnachtingsmogelijkheden. Met vier gastenkamers en een ruime suite kunnen uw gasten ontspannen en genieten van een welverdiende nachtrust na een dag vol activiteiten. Of u nu een huwelijksweekend of een ander speciaal evenement organiseert, de mogelijkheid om op dezelfde prachtige locatie te overnachten voegt een extra dimensie toe aan uw feest. Bovendien heeft Domein Clos St. Denis een indrukwekkende capaciteit en kan het plaats bieden aan evenementen met maximaal 150 personen, waardoor het de ideale keuze is voor zowel intieme bijeenkomsten als grootschalige feesten.

Een locatie die GESCHIEDENIS EN HEDENDAAGSE ELEGANTIE COMBINEERT tot een onvergetelijke ervaring

PODCAST SALON SOCIETY x DOMEIN CLOS ST. DENIS

Wil je meer te weten komen over het inspirerende ondernemersverhaal achter Domein Clos St. Denis, een betoverende huwelijkslocatie? En waarom ze de ideale keuze zouden zijn voor jullie speciale dag? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Domein Clos St. Denis de perfecte setting kan bieden waarin jullie liefdesverhaal tot bloei komt.

Get in Touch -

Mail―
erik@domeinclosstdenis.be

Call―
+32 470 01 15 35

Web―
domeinclosstdenis.com

Based―
Grimmertingenstraat 24, 3724 Vliermaal

×