Fotograaf

Studio Germaine

Studio Germaine staat synoniem voor pure vreugde. Haar onweerstaanbare enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt haar een waardevolle aanwezigheid op jullie belangrijkste dag. Dit vermogen om geluk te verspreiden weerspiegelt zich ook in haar fotografie. Irene is een ware maximalist en streeft ernaar om met lichtheid en precisie elke emotie vast te leggen op beeld. Haar werk is een viering van levendige momenten en de pure gelukskes.

– aanbeveling Salon Weddings

Studio Germaine

Visie

Studio Germaine, de fotograaf van levensgenieters, straalt enthousiasme uit in elk beeld. Met haar achtergrond als opvoeder, brengt Irene overvloedig geduld en speelse energie in haar fotografie. Haar visie is helder: beelden creëren die de zintuigen prikkelen en waarop de essentie van emoties voelbaar is. Ze streeft naar meer dan alleen mooie foto’s; ze wil kippenvel en pure beleving vastleggen.

Zijn jullie, net als Irene, bon-vivant’s? Dan zijn jullie zeker een geweldige match. Irene is een maximalist die elk moment van het leven, en zeker van een huwelijksfotoshoot, ten volle wil benutten. Als jullie tijdens de sessie een spontane stop bij McDonald’s willen maken, samen een fles champagne willen ontkurken, of zelfs impulsief besluiten om een liefdestattoo te zetten, is Irene van de partij. Ze moedigt deze spontaniteit zelfs aan en ziet het als een kans om de onverwachte, kostbare momenten vast te leggen.

Wat Irene wil schenken aan haar koppels, is een extern geheugen, als hun persoonlijke CTRL+C. Een baken van vertrouwen, iemand die al hun wensen in zich draagt. Iemand die meekijkt, die vastlegt wat ze willen koesteren en zelfs wat onopgemerkt zou blijven. Ze is de verhalenverteller, de chroniqueur van wat hen samenbracht en wat hen voor altijd zal verbinden. Maar bovenal, legt ze vast hoe het knettert.

Iets waar Irene altijd op let zijn de handen. Ze kunnen beschaamd of trots zijn, liefhebben of gesticuleren. Het zijn de sterren van de close-up. Dus mocht Studio Germaine jouw go-to huwelijksfotograaf zijn, verwacht je hier en daar aan een staaltje expressie van de handen. Uiteraard aangevuld met schaterlachen, tranen (sowieso) en golven van gelukzaligheid (ook sowieso).

MORE AMORE POR FAVOR

PODCAST SALON SOCIETY x STUDIO GERMAINE

Wil je dieper duiken in Irene’s inspirerende ondernemersverhaal en ontdekken waarom ze de ideale keuze is als jullie trouwfotograaf? Luister dan naar de volledige podcastaflevering, waarin we boeiende inzichten en fascinerende details delen. Hierdoor krijg je een beter begrip van hoe Irene in staat is om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke manier vast te leggen.

Get in Touch -

Mail―
info@studiogermaine.be

Web―
studiogermaine.be/

Based―
Stationsstraat 22, 8552 Zwevegem

×