Fotograaf

Carol Eijck

We zijn over-the-moon dat Carol deel uitmaakt van de Salon Society-familie! Waarom wij haar een droommatch vinden voor bruidsparen? Carol heeft een geweldige persoonlijkheid waardoor je je meteen thuis voelt voor haar lens. Ze weeft foto’s met vloeibaarheid en zachtheid, en toch zit er een warme gloed in elk beeld. Haar foto’s stralen authenticiteit en vrijheid uit, plus ze heeft de unieke gave om schoonheid te ontdekken in de kleinste details – iets waar wij als fervente aanhangers absoluut dol op zijn!

– aanbeveling Salon Weddings

Carol Eijck Photography

Visie

De meest gedenkwaardige gebeurtenissen verdienen speciale aandacht en mogen nooit in de vergetelheid raken. Carol’s visie is om terug te gaan naar die momenten van puur geluk, vreugde en unieke verbindingen. Ze legt deze kostbare momenten vast in beelden, zodat jouw herinneringen voor eeuwig bewaard blijven. Haar foto’s wekken emoties op, vertellen persoonlijke verhalen en toveren onvermijdelijk een glimlach op je gezicht.

Jullie liefde is er om gevierd te worden, samen met jullie liefste vrienden en familie. Het is een dag, of zelfs een heel weekend, waarin de liefde centraal staat. Carol vangt deze momenten in beeld, van hilarische momenten tijdens het onthullen van jullie meest memorabele herinneringen tot intieme momenten tussen ouders, een lach en een traan tijdens de ceremonie, en het trotse gezicht van jullie vader of moeder.

Carol omarmt storytelling photography als haar centrale fotografische stijl. Voor haar gaat fotografie over veel meer dan simpelweg het vastleggen van momenten. Het draait om het vastleggen van de essentie van die momenten, wat ze werkelijk speciaal maakt. Dus, wanneer je door haar foto’s bladert, beleef je niet alleen beelden, maar ook de verhalen en gevoelens erachter. Het is als een reis door de emoties die schuilgaan achter de beelden, waardoor je die bijzondere momenten keer op keer kunt herbeleven.

Naast fotograaf, ultra romanticus en geboren bourgondiër, is Carol ook een liefhebber van reizen en avontuur. Ze deelt graag in jullie avontuur, of dat nu betekent dat jullie met dierbaren naar jullie droomlocatie reizen, of juist kiezen voor een intiem moment met z’n tweeën tijdens een adembenemende bergwandeling of in het hart van een bruisende wereldstad. Wat jullie wens ook is, Carol koestert jullie verhaal en legt het vast op een manier waardoor die echte momenten, jullie herinneringen, voor altijd blijven bestaan.

Pictures are OUR MEMORIES IN A FRAME. Captured, treasured and FOREVER THERE TO SHARE.

PODCAST SALON SOCIETY x CAROL EIJCK PHOTOGRAPHY

Wil je meer inzicht krijgen in Carol’s inspirerende ondernemersverhaal en ontdekken waarom ze de perfecte keuze is voor jullie bruilofts- en elopementfotografie? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepere inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Carol jouw liefdesverhaal op een onvergetelijke manier kan vastleggen.

Get in Touch -

Mail―
info@caroleijck.com

Call―
+31 (0)6 47 203 298

Web―
caroleijck.com

Based―
Maastricht, NL

×