Entertainment

Slow Motion Booth

Salon Society beveelt Slow Motion Booth van harte aan voor jullie speciale dag. Met hun unieke foto- en videobooth brengen ze een vleugje magie en hilariteit naar elk huwelijksfeest. De mogelijkheid om zowel foto’s als slow motion video’s vast te leggen, zorgt voor onvergetelijke herinneringen die je kunt koesteren. Met Slow Motion Booth worden de lachende gezichten, grappige poses en knuffels op een creatieve manier vastgelegd, waardoor je gasten en jijzelf nog lang van deze kostbare momenten kunnen genieten.

– aanbeveling Salon Weddings

fotobooth

Visie

Bij Slow Motion Booth geloven ze in het vastleggen van spontane momenten en het creëren van blijvende herinneringen op jullie huwelijksfeest. Ze begrijpen dat elk bruidspaar uniek is en bieden daarom een gevarieerde ervaring met zowel foto- als videobooths. Hun visie is eenvoudig: ze willen de spontaniteit van elk moment vastleggen, de oprechte emoties vereeuwigen en de vreugde van de gelegenheid omzetten in onvergetelijke herinneringen.

De fotobooth van Slow Motion Booth brengt jullie gasten samen voor onmiddellijke plezier. In de fotobooth kunnen jullie spontane foto’s maken met een simpele druk op de knop. De foto’s worden meteen in tweevoud geprint. Deze aandenkens kunnen dienen als bedankjes voor de gasten of om onmiddellijk in je gastenboek te laten kleven.

Voor degenen die nog verder willen gaan, biedt de videobooth van Slow Motion Booth de mogelijkheid om herinneringen tot leven te brengen in, zoals je al kon vermoeden, slow motion. Laat jezelf volledig gaan terwijl de camera de momenten vastlegt die langzaam worden afgespeeld, en ervaar het plezier van het bekijken van deze grappige resultaten. Slow Motion Booth zorgt na het feest voor een leuke aftermovie.

Elke foto en video die Slow Motion Booth vastlegt, creëert momenten om nog lang van na te genieten. Deze blijvende impact zorgt ervoor dat jij en je gasten met een glimlach kunnen terugkijken op jullie speciale dag. Om de ervaring compleet te maken, levert Slow Motion Booth een assortiment attributen mee, zodat jullie je kunnen onderdompelen in verschillende thema’s, van vintage tot feestelijk en stijlvol. Het prachtige ontwerp van de booth past naadloos bij elk evenement. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om thema’s of logo’s toe te voegen, zodat jullie trouwdag nog persoonlijker wordt.

Capturing MOMENTS, creating MEMORIES

fotobooth
© JV Photography

Get in Touch -

Mail―
hello@slowmotionbooth.be

Call―
+32 488 70 44 37

Web―
slowmotionbooth.be

Meer entertainment

×