Entertainment

Kim Dèrvan

Op zoek naar iets écht speciaals voor jullie huwelijksdag? Dan kan Kim Dèrvan voor een onvergetelijke ervaring zorgen met “Your Magical Wedding Emcee”. Kim combineert zijn expertise als professionele entertainer met een diepe toewijding aan persoonlijke service, om jullie bruiloft te transformeren in een magisch evenement. Zijn vermogen om zowel als master of ceremonies en als magisch entertainer op te treden, maakt hem de perfecte keuze voor koppels die streven naar een dag vol plezier, verrassing en connectie.

– aanbeveling Salon Weddings

© Ben Kleyn

Visie

Kim Dèrvan streeft ernaar elke bruiloft om te toveren tot een magische belevenis die de persoonlijkheid van het bruidspaar weerspiegelt. Hij gelooft dat elke bruiloft uniek is, met eigen verhalen en leuke feitjes die gedeeld en gevierd moeten worden. Zijn doel is om onvergetelijke momenten te creëren voor alle gasten, zodat ze zich diep verbonden voelen met het bruidspaar en de herinneringen aan deze speciale dag koesteren.

Kim zet het bruidspaar centraal. Door nauw te luisteren naar jullie visie en wensen, zorgt hij ervoor dat alles perfect is afgestemd op jullie grote dag. Zijn persoonlijke benadering gaat verder dan alleen het kennen van jullie namen; hij duikt in jullie verhaal om maatwerk magie te leveren die jullie echt in de schijnwerpers zet. Deze persoonlijke touch is merkbaar tijdens belangrijke momenten van het feest, zoals de intrede, aankondigingen van speeches en de openingsdans.

Kim brengt een frisse twist aan de traditionele rol van ceremoniemeester door zijn unieke mix van humor en verbazingwekkende magie. Verwacht geen stijfheid of witte handschoenen, maar een moderne toastmaster die zorgt voor een soepele overgang van ceremonie naar dansfeest. Zijn benadering creëert een ontspannen sfeer die vrienden en familie samenbrengt en biedt een dag vol lach en verbazing.

Met jarenlange ervaring als evenementenhost en entertainer, gaat Kim altijd een stap verder om ervoor te zorgen dat jullie huwelijksdag vlekkeloos verloopt. Hij werkt nauw samen met jullie, de weddingplanner en de locatie om elk detail te perfectioneren. Zijn georganiseerde, stressbestendige aanpak en bereidheid om extra inspanningen te leveren, zorgen ervoor dat jullie volledig kunnen genieten van een zorgeloze en magische huwelijksdag.

In elke AANKONDIGING zit een TOETS VAN MAGIE

Huwelijks emcee
© Lux Visual Storytellers

Get in Touch -

Mail―
booking@kimdervan.be

Call―
+32 476 78 63 78

Web―
weddingemcee.be

Meer entertainment

×