Livemuziek

Papiyon Music Duo

Wij hebben al vaker het genoegen gehad om samen te werken met Papiyon, een akoestisch muziekduo dat de meest tedere snaren van het hart weet te raken. Met Lise haar prachtige stem en Hendrik zijn meesterlijke pianospel, creëren ze een betoverende sfeer die je gasten nog lang zullen koesteren. Papiyon is een keuze voor elegantie en emotie, en we zijn ervan overtuigd dat hun muzikale aanraking jullie trouwdag onvergetelijk zal maken.

– aanbeveling Salon Weddings

Fris Wedding Films
© Frankie and Fish

Visie

Bij Papiyon geloven ze in de kracht van muziek om emoties te verbinden en herinneringen te creëren. Hun visie is om elk moment van jullie trouwdag te versterken met de warmte en magie van live-akoestische muziek. Ze streven ernaar om een sfeer te creëren die resoneert met de liefde en vreugde van jullie huwelijk. Hierdoor leveren ze een onvergetelijke soundtrack voor jullie liefdesverhaal.

Papiyon Music Duo
© Frankie and Fish

Bij Papiyon heerst een buitengewone vaardigheid om de sfeer in elke situatie naadloos aan te passen. Of het nu gaat om een intieme ceremonie met emotionele diepgang, een swingende receptie met jazzy vibes, of de perfecte melodie voor jullie openingsdans, Papiyon weet precies hoe ze met hun muziek de juiste toon zetten. De kunst van aanvoelen en meebewegen met het moment maakt hen de ideale keuze voor het omlijsten van jullie speciale dag.

Bij Papiyon begrijpen ze dat elk moment speciaal is. Daarom hebben ze een zorgvuldige samengestelde Spotify-afspeellijst (met meer dan 200 nummers) op hun website geplaatst. Of je nu inspiratie zoekt voor je huwelijksceremonie, een ontspannen receptie of een hartverwarmende openingsdans, hier vind je de perfecte melodieën om je sfeer te bepalen. Laat de muziek spreken en kies je vibe – bij Papiyon draait het allemaal om de juiste toon zetten voor jouw onvergetelijke dag.

Bij Papiyon geven ze jullie de vrijheid om te kiezen welke nummers jullie willen horen op jullie ceremonie. De enige voorwaarde? Zorg ervoor dat de nummers op tijd worden doorgegeven, zodat Lise en Hendrik voldoende tijd hebben om de gekozen liedjes te oefenen en de perfecte sfeer te creëren voor jullie speciale moment.

Let MOMENTS TRANSFORM INTO MELODIES for your unforgettable day

Papiyon Music Duo
© Mary Shoots People

Luister naar Papiyon Music Duo

Come Home To Me

Get in Touch -

Mail―
info@papiyon.be

Web―
papiyon.be

Meer livemuziek

×