Livemuziek

Lacrima Music

Lacrima is voor ons een fantastische nieuwe ontdekking! We voorspellen dat je ze vaak zult tegenkomen op trouwfeesten. Hoewel ze al jaren ervaring hebben, zowel samen als in verschillende bands, zijn ze sinds het voorjaar van 2023 professioneel van start gegaan onder de naam Lacrima. Laura’s stem is als een veelzijdig instrument dat alle tonen moeiteloos bereikt, terwijl Katrien’s pianospel voor prachtige harmonie zorgt. Of het nu gaat om ingetogen ballades of uptempo nummers, Lacrima neemt je mee op een muzikale reis.

– aanbeveling Salon Weddings

Lacrima
© Elly Van Herck

Visie

Lacrima zet live muziek in als de sleutel tot het versterken van sfeer en het overbrengen van diepe emoties. Hun ambitie is glashelder: ze willen warmte en gevoel in elke noot leggen. Het ultieme doel? Een onvergetelijke herinnering creëren bij elk optreden, en zo bijdragen aan momenten die voor altijd gekoesterd zullen worden.

Lacrima wil verbinding creëren tussen de aanwezigen. Emotie, in al haar facetten, staat hierbij centraal. Ze hechten vanaf het eerste moment grote waarde aan persoonlijk contact. Het opbouwen van connecties met bruidsparen en hun gasten is voor hen essentieel, omdat ze geloven dat deze connecties de magie van hun muziek tot leven brengen.

Bij Lacrima staat muzikale veelzijdigheid centraal. De tweestemmige zang door Katrien, de virtuoze pianiste, vult de muziek op een hartverwarmende manier aan. Voor een extra muzikale dimensie bieden ze optioneel gitaarbegeleiding aan, verzorgd door hun eigen geluidsman, Sven. En de grootste troef? Laura zingt vloeiend in verschillende talen, waaronder Engels, Nederlands, Frans, Spaans en Italiaans. Deze taalkundige rijkdom stelt hun in staat om jullie liefdesverhaal in diverse tonen en talen te vertolken, waardoor ze de emoties van jullie dag nog intenser kunnen overbrengen.

Bij Lacrima draait alles om de persoonlijke beleving. Ze moedigen koppels aan om hun eigen liedjes te kiezen, nummers die naadloos aansluiten bij hun liefdesverhaal. Laura en Katrien stemmen de muziek af op elk moment, of het nu gaat om een intieme ceremonie, een bruisende receptie of een onvergetelijke openingsdans – zij hebben alles in huis. Wanneer je het vertrouwen in Lacrima legt, creëren ze de ideale, op maat gemaakte sfeer voor jouw speciale dag.

Muziek met EEN LACH en EEN TRAAN

Lacrima
© Elly Van Herck

Luister naar Lacrima Music

Make You Feel My Love
You Are The Reason

Get in Touch -

Mail―
info@lacrima-music.be

Call―
+32 497 94 82 45

Web―
lacrima-music.be

Based―
Antwerpen

Meer livemuziek

×