Fotograaf

Heimat

We zijn enorm verheugd om Heimat aan boord te hebben bij Salon Society. Ze bieden zowel foto- als videografie aan en zijn experts in het creëren van een harmonieuze, huiselijke sfeer. Hun foto’s combineren realisme met een unieke, melancholische touch. Met oog voor detail leggen ze momenten vast die dienen als een tijdcapsule, waardoor de emotie en het verhaal van jouw speciale dag levendig blijven.

– aanbeveling Salon Weddings

Heimat Verhalen

Visie

Bij Heimat draait alles om thuiskomen, loslaten en vasthouden. Hier worden kostbare herinneringen gekoesterd.

Heimat is ontstaan vanuit de kunst van visuele verhalen, maar nog belangrijker, vanuit wie jij bent. Hier ervaart men een diepe verbondenheid met details, en zij vangen jouw verhaal in beelden, omgeven door een setting die aan thuis doet denken.

Heimat kijkt door hun lens naar elk uniek feest. Hoewel trouwfeesten vaak bekende elementen hebben, zoals een kus, een dans en een prachtige jurk, ligt de schoonheid juist in de details daartussenin en eromheen. Het is wat er gebeurt, de momenten die zich ontvouwen, die de ware pracht van het verhaal onthullen. Voor hen is elk evenement uniek, en het is die uniekheid die hen blijft inspireren en enthousiasmeren, telkens opnieuw.

Heimat gaat verder dan alleen foto’s maken. Ongeveer twee maanden voor jullie huwelijk nodigen ze jullie graag uit voor een informele koffiedate bij hun thuis. Hier bespreken ze uitgebreid jullie liefdesverhaal en jullie ideeën voor de grote dag.

Deze persoonlijke aanpak resulteert in authentieke beelden, doordrenkt met toewijding, creativiteit en een focus op de bijzondere momenten die jullie dag vullen. Het eindresultaat? Tijdloze herinneringen, doordrenkt van liefde en vreugde.

Hebben jullie een onverzadigbare honger naar beeldverhalen? Dan kunnen jullie bij Heimat ook terecht voor videografie, met dank aan Laurein’s getalenteerde wederhelft, Tom.

Laurein legt jullie bijzondere momenten vast in foto’s, terwijl Tom zich richt op videografie. Samen geven ze het verhaal van jullie dag leven, zodat jullie het niet alleen kunnen herinneren, maar ook opnieuw kunnen beleven.

Met deze perfecte combinatie van fotografie en videografie blijven jullie herinneringen levendig en in beweging. Het is de ideale keuze om jullie liefdesverhaal in al zijn pracht vast te leggen.

HEIMAT DOET JE THUISKOMEN

heimat verhalen

Get in Touch -

Mail―
info@heimat-verhalen.be

Call―
+32 498 80 01 94

Web―
heimat-verhalen.be

Based―
Tessenderlo

×