Floriste

Floralis

Lisanne van Floralis is een opkomend talent in de bloemenbranche. Haar voortdurende leergierigheid en het vermogen om snel nieuwe trends in de bloemenwereld op te pikken, maken haar een fantastische keuze voor een samenwerking op jullie huwelijksdag. Lisanne gaat verder dan conventionele bloemstyling en geeft diepgaande betekenis aan elk ontwerp, wat duidelijk te zien is in haar gepassioneerde benadering van bloemwerk.

– aanbeveling Salon Weddings

Floralis
© Leatitia Photography

Visie

Bij Floralis draait alles om bloemen die naadloos aansluiten bij jouw speciale gelegenheid. Lisanne ontdekte haar ware passie in het werken met bloemen en koestert nu een diepgaande liefde voor het creëren van unieke bloemendesigns die vooral huwelijken transformeren tot onvergetelijk mooie momenten. Haar toewijding aan de kunst van bloemstyling is duidelijk voelbaar in elk stuk dat ze creëert, en ze streeft er altijd naar om de persoonlijke essentie en emotie van haar klanten vast te leggen in haar levendige creaties.

Lisanne, de kracht achter Floralis, heeft een ongeëvenaarde passie voor het creëren van bloemendesigns die jouw trouwdag tot leven brengen. Met elk bloemstuk vangt ze de essentie van jouw liefdesverhaal en brengt ze emotie en persoonlijkheid tot uiting. Haar liefde voor maatwerk zorgt ervoor dat elk bloemenarrangement perfect aansluit bij de sfeer en stijl van jullie speciale dag.

Haar gepersonaliseerde bloemeninstallaties zijn speciaal ontworpen om jouw trouwdag nog specialer te maken. Lisanne bezoekt je trouwlocatie om de perfecte installatie te creëren. Met oog voor detail en een passie voor creativiteit, brengen haar installaties een vleugje natuurlijke schoonheid in elke hoek van jullie huwelijksdag. Laat Floralis jouw liefdesverhaal vertellen met adembenemende bloemenkunstwerken die voor altijd in herinnering zullen blijven.

Bij Floralis kan je ook terecht voor het maken van unieke droogbloemcreaties die perfect passen bij jouw droomhuwelijk. Lisanne biedt een scala aan droogbloemenproducten, waaronder prachtige droogbloemkransen, betoverende droogboeketten en gepersonaliseerde droogbloemencadeaus. Of je nu je huwelijksdecoratie wilt aanvullen, op zoek bent naar een speciaal cadeau of een adembenemend bloemenaccessoire wilt dragen, Lisanne heeft voor elk aspect van jouw huwelijk een passende bloemenoplossing.

BLOEMEN SPREKEN LIEFDE op jouw speciale dag

Bloemen op je trouwfeest
© The Utopian Stories

Get in Touch -

Mail―
floralis.handmade@gmail.com

Call―
+ 32 468 12 85 47

Web―
floralishandmade.be

Visit―
Dilsen-Stokkem, BE

Meer floristen

×