Floriste

Ateljee Boekee

Ateljee Boekee, een creatie van de gepassioneerde bloemenstyliste Katrien, voegt een vleugje magie toe aan elk huwelijk. Haar unieke benadering van bloemenstyling verweeft moeiteloze elegantie met stijlvolle creaties, wat resulteert in een betoverende en eigentijdse mix van zorgvuldig geselecteerde bloemen die naadloos versmelten met de rest van je styling. Als je op zoek bent naar buitengewone bloemen die jouw bijzondere dag nog mooier maken, dan is Ateljee Boekee de gedroomde keuze.

– aanbeveling Salon Weddings

Ateljee Boekee
© Amanda Drost

Visie

Bij Ateljee Boekee gaat het om meer dan alleen bloemen; het gaat om het vieren van liefde en het creëren van onvergetelijke momenten. Katrien gelooft in de kracht van bloemen om emoties tot leven te brengen en persoonlijkheid toe te voegen aan elk huwelijk. Ze ziet jouw trouwdag of feest als een kunstwerk waarop ze pure schoonheid en individualiteit tot leven brengt.

Bloemen zijn de taal van liefde en emotie op jouw speciale dag. Katrien, als getalenteerde floriste, begrijpt de kracht van florale arrangementen en creëert adembenemende boeketten en installaties die jouw liefdesverhaal vertellen. Of je nu droomt van romantische rozen, wilde tuinen of andere unieke bloemwerken, elk stuk is een meesterwerk op zich.

Het bloemwerk van Ateljee Boekee wordt speciaal voor jouw huwelijk op maat gemaakt. Bloemen zijn een integraal onderdeel van de totale sfeer, dus Katrien zorgt ervoor dat de puzzelstukjes perfect passen. Ze durft mee nadenken over het kleurenpallet, kaarsen en ceremonieboog, zodat jouw huwelijk een samenhangend geheel wordt.

Als je van plan bent om in het buitenland te trouwen, biedt Ateljee Boekee je haar expertise voor bloemstyling op locaties over de hele wereld. Katrien heeft ervaring in de Provence en Ibiza en kan de flowerstyling van jouw destination wedding verzorgen. Ze begrijpt de uitdagingen van trouwen in het buitenland en zorgt voor een naadloze en stijlvolle uitwerking die past bij jouw droomhuwelijk.

BLOSSOM your love story with VIBRANT BLOOMS an floral dreams

PODCAST SALON SOCIETY x ATELJEE BOEKEE

Wil je meer inzicht krijgen in het inspirerende ondernemersverhaal van Katrien, een getalenteerde floriste van Ateljee Boekee? En waarom ze de perfecte keuze zou zijn om jullie huwelijksbloemen en bloemenstyling op een betoverende manier te verzorgen? Luister dan naar de volledige podcastopname. Hier delen we diepgaande inzichten en boeiende details die je helpen begrijpen waarom Katrien in staat is om jullie liefdesverhaal op een onvergetelijke en bloemrijke manier te accentueren.

Get in Touch -

Mail―
katrien@ateljeeboekee.be

Web―
ateljeeboekee.be

Visit―
Vrijdagmarkt 32, 9340 Lede

Meer floristen

×