Rentals

Woodfest Events

Deze vakmensen geven elk trouw een authentiek karakter met hun prachtige houten meubels en accessoires. Hun toewijding aan vakmanschap en oog voor detail weerspiegelt zich in de onberispelijke kwaliteit van hun creaties. Of je nu hun karaktervolle tafels en stoelen huurt of kiest voor maatwerk, Woodfest Events weet perfect hoe ze de warmte en elegantie van hout in elk aspect van je speciale dag kunnen integreren.

– aanbeveling Salon Weddings

Woodfest Events
© Elisabeth Van Lent

Visie

Woodfest Events wordt gedreven door een diepgaande liefde voor het ambacht van houtbewerking en een diep respect voor de natuurlijke schoonheid van dit materiaal. Hun visie is om hout tot leven te brengen in de vorm van prachtige, functionele meubels en accessoires die warmte en karakter toevoegen aan elk evenement.

Hout speelt de hoofdrol bij Woodfest Events, waar ambacht en creativiteit samenkomen om unieke meubelstukken te vervaardigen. Of je nu op zoek bent naar karaktervolle houten meubels om te huren of een op maat gemaakt stuk wilt toevoegen aan je trouwdecor, bij Woodfest geloven ze dat hout een essentieel element is om een gevoel van rust, authenticiteit en tijdloze schoonheid te creëren. Ontdek de natuurlijke elegantie van hout en voeg een vleugje warmte toe aan jullie unieke trouwdag. Bij Woodfest Events kun je deze onmisbare elementen in een paar muisklikken huren voor jullie trouwfeest.

Naast de karaktervolle meubels kun je bij Woodfest Events ook terecht voor een scala aan natuurlijke decoratiestukken, waaronder prachtige tapijten, sfeervolle vuurschalen, charmante hooibalen en sfeervolle wegwijzers. Elk detail draagt bij aan de warmte en authenticiteit van jullie trouwdag. Of je nu kiest voor een landelijke, vintage, of boho-stijl, bij Woodfest Events vind je alle elementen om je visie werkelijkheid te maken en een unieke natuurlijke sfeer te creëren.

Woodfest Events biedt de kans om een originele Engelse Rice paardentrailer uit 1970 om te toveren tot een mobiele pub op jouw evenement. Met zorg gerestaureerd en omgebouwd tot een prachtige, industriële pub, beschikt deze mobiele bar over alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke avond. Inclusief een ruime koelkast, wijnkoeler, spoelbakken, glazenrekken en een dubbele tapkraan, brengt de bar een warme, sfeervolle uitstraling met zich mee. Als eyecatcher van je feest is deze pub zonder twijfel een unieke vondst.

Wij bouwen mee aan een AUTHENTIEK LIEFDESFEEST

Woodfest Events
© Leentje Loves Light

Get in Touch -

Mail―
info@woodfestevents.be

Call―
+32 498 12 08 44

Web―
woodfestevents.be

Based―
Mechelbaan 220, 3130 Begijnendijk

Meer rentals

×