Personalisatie

The Other Concept

Ben je op zoek naar een creatief ontwerpbureau en webdesignbedrijf? The Other Concept brengt elegantie binnen handbereik voor elk budget. Hun specialisatie ligt in het creëren van unieke en doordachte huisstijlen en websites. Als het aankomt op het delen van informatie voor een huwelijkswebsite, is The Other Concept de perfecte partner om dit op een exclusieve en persoonlijke manier te realiseren.

– aanbeveling Salon Weddings

The Other Concept

Visie

The Other Concept, deelt een inspirerende visie. Voor koppels die hun speciale dag in het buitenland plannen, begrijpt The Other Concept het belang van het delen van essentiële informatie met gasten. Ze streven naar het ontwikkelen van gepersonaliseerde huwelijkswebsites die niet alleen praktisch zijn, maar ook de emotie, schoonheid en visie van het bruidspaar weerspiegelen.

Een huwelijkswebsite is meer dan alleen een informatiekanaal; het is een verlengstuk van de liefdesreis van het bruidspaar. Of het nu gaat om details over de locatie, de reisplanning of persoonlijke verhalen, The Other Concept zorgt ervoor dat de huwelijkswebsite een weerspiegeling is van de unieke liefde van het bruidspaar.

Bij The Other Concept is personalisatie de sleutel. Elk koppel levert teksten en foto’s aan die die ze koesteren, waarna Cliff, deze omvormt tot een prachtige huwelijkswebsite. Deze site kan bovendien worden beveiligd met een persoonlijke login en wachtwoord. Zo behouden jullie controle over wie toegang heeft tot jullie online ruimte.

Bij The Other Concept gaat het niet alleen om de voorbereidingen voor de grote dag, maar ook om het vastleggen van kostbare momenten na het feest. Ze begrijpen dat herinneringen moeten worden gedeeld en gekoesterd. Daarom bieden ze de mogelijkheid om foto’s van het huwelijksfeest eenvoudig te delen met vrienden en familie via de website. Gasten kunnen zich onderdompelen in de magie van de dag en hun eigen herinneringen koesteren terwijl ze door de prachtige foto’s bladeren.

We DESIGN websites that truly REPRESENT YOUR ESSENCE

The Other Concept

Get in Touch -

Mail―
info@theotherconcept.be

Call―
+32 474 91 27 29

Web―
theotherconcept.be

Preview―
Bekijk een voorbeeld huwelijkswebsite

Based―
Westerlosesteenweg 10, 2230 Herselt

Meer personalisatie

×