Reisbureau

Safari Sophie

Voor bruidsparen die dromen van een huwelijksreis vol avontuur en romantiek in het hart van Afrika, is Safari Sophie de ultieme keuze op Salon Society. Sophie, een expert in het ontwerpen van onvergetelijke reiservaringen op het Afrikaanse continent, brengt je dromen tot leven met haar passie en toewijding. Ze staat garant voor een huwelijksreis die jullie harten verwarmt en jullie liefde voor altijd zal versterken. Met Safari Sophie begint je avontuurlijke reis naar de liefde.

– aanbeveling Salon Weddings

Safari Sophie
© Valerie Joseph Photography

Visie

Safari Sophie heeft een duidelijke visie: ze wil Afrika binnen het bereik van alle reizigers brengen, ongeacht hun budget. Ze gelooft dat reizen naar Afrika levens verrijkt en verandert, en ze streeft ernaar om reizen te creëren die doordrenkt zijn van avontuur, natuur, cultuur en duurzaamheid. Haar missie is om reizigers te inspireren om de schoonheid van Afrika te ontdekken en een diepe band te creëren met dit prachtige continent.

Safari Sophie
© Valerie Joseph Photography

Met Safari Sophie begint je huwelijksreis met een perfecte start. Of je nu kiest voor een romantische roadtrip door Zuid-Afrika, een exclusieve fly-in safari in Botswana of een betoverend avontuur in Kenia en Tanzania, Safari Sophie zorgt ervoor dat elk moment van je reis speciaal is. Laat je betoveren door de magie van Afrika terwijl je samen een onvergetelijke start maakt.

Laat Safari Sophie je helpen bij het creëren van herinneringen om te koesteren tijdens je huwelijksreis. Van ontmoetingen met wilde dieren tot ontspannen momenten op afgelegen stranden, elke dag zal gevuld zijn met nieuwe avonturen. Samen met Sophie kun je een huwelijksreis ontwerpen die net zo uniek en bijzonder is als jullie liefde. Bovendien staat Sophie altijd voor je klaar, waar je ook bent. Als je vragen hebt of problemen tijdens je reis, is zij jouw betrouwbare reisassistent. Ze zorgt voor een stressvrije en soepele reis, zodat jullie kunnen genieten van elk moment van jullie romantische avontuur in Afrika.

Bij Safari Sophie draait alles om het vervullen van jullie Afrikaanse dromen, ongeacht jullie budget. Van budgetvriendelijke self drives en overland tours tot exclusieve fly-in safari’s en unieke vakantiehuizen in de bush of aan het strand, Sophie’s ontwerpen zijn voor ieders portemonnee. De ervaringen die jullie zullen opdoen, zijn vaak onbetaalbaar en onvergetelijk. Sophie selecteert met zorg bijzondere accommodaties, gezellige lodges en charmante boetiekhotels met een ziel, zodat jullie reis net zo uniek wordt als jullie liefde. Reis met een open geest en een positieve mindset, do good & feel good in Africa! Jij ontvangt haar deskundigheid, oog voor detail en eerlijk advies.

Reizen begint met EEN DROOM EN EINDIGT MET HERINNERINGEN die een leven lang meegaan

PODCAST SALON SOCIETY x SAFARI SOPHIE

Ben je klaar om de magie van Afrika te ontdekken? Luister dan naar de volledige aflevering met Safari Sophie. Hierin zal ze je meenemen op een boeiend avontuur en je alles vertellen over dit unieke continent. Als je na het beluisteren van deze podcast net zo enthousiast bent geworden over een huwelijksreis naar Afrika als wij, aarzel dan niet om een afspraak te maken met de enige echte Safari Sophie. Ze staat klaar om je droomreis werkelijkheid te laten worden.

Get in Touch -

Mail―
sophie@safarisophie.com

Call―
+32 486 39 95 91

Web―
safarisophie.com

Based―
Kardinaal Cardijnlaan 21, 2340 Beerse

Meer reisbureau's

×