Dessert

Karolien Beyens

Op zoek naar home-made dessert als kers op de taart van jullie feest? Vertrouw op Karolien Beyens voor een persoonlijke aanpak, volledig op maat gemaakte lekkernijen en verse creaties. Haar taarten zijn niet alleen heerlijk, maar ook een kunstwerk op zich. En niet te vergeten, voor een smaakvolle sweettable met andere verrukkelijke desserts, zoals haar gepersonaliseerde koekjes, ben je bij haar aan het juiste adres. We hebben het genoegen gehad haar creaties al uit eigen hand te proeven.

– aanbeveling Salon Weddings

Bruidstaart
© Charlotte Hancké

Visie

Karolien Beyens ziet meer dan alleen taart, ze creëert blijvende herinneringen. Met oog voor detail en passie voor perfectie ontwerpt ze unieke huwelijkstaarten tijdens een persoonlijke tastings. Haar basis? Simpelweg verse, hoogwaardige ingrediënten.

Karolien Beyens staat bekend om haar persoonlijke aanpak bij het creëren van heerlijke taarten en desserts. Voor haar zijn taarten meer dan alleen desserts; het zijn smaakvolle creaties doordrenkt met zorg en aandacht. Tijdens een persoonlijke tasting ontwerpt ze een op maat gemaakte huwelijkstaart, waarbij de wensen van het koppel tot leven komen.

Van thema tot smaak, elke creatie is uniek en exclusief, volgens jullie wensen. Of het nu gaat om een unieke huwelijkstaart of een diverse selectie aan handgemaakte desserts, elk dessert wordt afgestemd op de persoonlijke smaak en voorkeuren van het koppel. Met haar toewijding aan maatwerk en een scala aan heerlijke smaken en opties, weet Karolien telkens wensen van haar klanten te vervullen.

Of het nu een huwelijkstaart betreft of een variatie aan huisgemaakte desserts, alles wordt vers bereid met de hoogste kwaliteitsingrediënten. Haar toewijding aan versheid en premium ingrediënten zorgt ervoor dat elke creatie niet alleen een unieke smaakbeleving biedt maar ook getuigt van puur vakmanschap.

Zoete perfectie, waar KWALITEIT EN VERSHEID samenkomen

PODCAST SALON SOCIETY x KAROLIEN BEYENS

Luister naar het inspirerende verhaal van Karolien Beyens, een getalenteerde maker van huwelijkstaarten en dessertbuffetten. Ontdek hoe zij haar passie voor het creëren van heerlijke zoetigheden tot leven brengt. Leer meer over de drijfveer achter haar werk en hoe ze met toewijding en expertise de unieke smaken en schoonheid van elk dessert benadrukt, waardoor ze jouw speciale dag nog onvergetelijker maakt.

Get in Touch -

Mail―
info@karolienbeyens.be

Call―
+32 479 78 31 23

Web―
karolienbeyens.be

Based―
Merksem, BE

Meer dessert

×