Dit E-book is speciaal ontworpen voor:

Koppels die meer inzicht willenverkrijgen in hun trouwbudget

01

Maar nog op zoek zijn naar volledige transparantie en een nauwkeurig overzicht van de gemiddelde kosten van huwelijksleveranciers.

02

Zij die een duidelijke vergelijking willen maken met gemiddelde kosten, maar ook inzicht willen krijgen in hoe ze hun eigen beschikbare budget kunnen toepassen.

03

Maar die een diepere duik willen nemen in de keuzes die ze kunnen maken bij verschillende huwelijksleveranciers.

04

Een compagnon du route wensen die niet alleen cijfers verheldert, maar ook tips and tricks biedt voor hun mooiste dag.

E-book budgetbewust trouwen

Trouwbudget ontrafeld

Bij Salon Society leggen we alle kaarten op tafel. In ons e-book, speciaal ontworpen voor pasverloofde stellen zoals jullie, ontrafelen we de gemiddelde kosten van verschillende huwelijksleveranciers en bieden we bewustwording over hoe bepaalde keuzes invloed kunnen hebben op het prijskaartje.

Wij geloven dat goed geïnformeerde keuzes leiden tot een bruiloft die niet alleen perfect is, maar ook binnen het budget past. Naast gemiddelde kosten per leverancier geven we jullie ook de ruimte om je eigen budget vorm te geven en delen we graag enkele insider tips.

Download nu en laat Salon Society jullie gids zijn bij het nemen van weloverwogen beslissingen. Kies slim, maak jullie dag onvergetelijk en ontdek de kracht van bewuste keuzes voor jullie droombruiloft!

Download hier

Let's talk money

Naast het beheren van Salon Society, begeleiden wij, Sanya en Lotte met Salon Weddings al jarenlang koppels in de aanloop naar hun grote dag. Met onze dagelijkse betrokkenheid bij trouwbudgetten hebben we een grondige kennis ontwikkeld van de gemiddelde kosten van kwalitatieve trouwleveranciers.

Ondanks het belang ervan, blijft dit vaak een onderwerp waar weinig over gesproken wordt. Daarom hebben we besloten hier verandering in te brengen. We willen jou een helder overzicht geven van de gemiddelde kosten van betrouwbare huwelijksleveranciers, om jou nog beter te kunnen begeleiden op weg naar jouw droombruiloft.

Sanya & Lotte

Salon Society budget beheer
© Heimat

SNEAK PEEK UIT HET E-BOOK BUDGETBEWUST TROUWEN

01. GEMIDDELD KOST EENHUWELIJKSFOTOGRAAF €2.900

Download hier

© Heimat